Haberler

MHP'lilerin Canlı Yayında 'Apo'yu Neden Asmadık' Kavgası

Güncelleme:

MHP kurultayının konuşulduğu canlı yayında, Yılma Durak ve Cemal Enginyurt arasında sert bir kavga yaşandı. Yılma Durak yayını terk etti.

Habertürk TV'de MHP'liler kurultay sürecini değerlendirirken Yılma Durak ve Cemal Enginyurt arasında çok sert bir tartışma yaşandı. Program reklam arasına girdi, reklam dönüşü Yılma Durak'ın programı terk ettiği görüldü.

"DSP-MHP KOALİSYON APO'YU AFFETMEK İÇİN KURULDU" SÖZLERİ KAVGA ÇIKARDI

Yılma Durak MHP'nin iktidar olamamasının tek sebebinin DSP-MHP koalisyonu olduğunu iddia ederek "niçin DSP'yle MHP koalisyon yaptı biliyor musunuz? APO'yu affetmek için. Sayın Genel Başkan Apo'nun affedilmemesi için direniyordu Apo'nun affedilmemesi için. Koalisyondan ayrılsak yine iktidarız. Ne dedi biliyor musunuz: Ben Türkiye'yi hükümetsiz bırakmamak için bu koalisyona rıza gösteriyorum dedi" ifadelerini kullandı.

"ADAM MISIN SEN! KENDİNE GEL!"

Bu sözler üzerine Cemal Enginyurt "külliyen yalan, ben milletvekiliydim o dönem" deyince Yılma Durak küplere bindi.

Sesinin tonunu yükselterek yalan konuşmadığını söyleyen Durak, Cemal Enginyurt'a "Cemal sen terbiyesizlik ediyorsun. Sen bana yalan konuşuyorsun diyemezsin. Sen kimsin be. Adam mısın sen! Adam değilsin sen. Sen kendine gel" şeklinde cevap verdi.

REKLAM ARASI VERİLDİ

Cemal Enginyurt ise "MHP Genel Başkanı'na iftira atıyorsun" diyerek karşılık verince, moderatör Veyis Ateş müdahale ederek programa reklam arası verdi.

YILMA DURAK YAYINA DÖNMEDİ

Reklam dönüşünde Yılma Durak'ın stüdyoya geri dönmediği görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cemal Enginyurt Habertürk Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

az bile:

mhp den ihraç edilmesi gereken biri varsa oda cemal enginyurt.

19
2
yanıtYanıtla
levent değirmenci:

cemal enginyurt denen şahıs mılletvekıllığı donemınde ulkye bır hayırlı iş yapmadığı gibi meclıste her kavgada eksık olmazdı .

18
2
yanıtYanıtla
mehmet:

YILMA DURAĞA KİMSE BİŞEY DİYEMEZ HEM BÜYÜĞÜ HEMDE ÜLKÜCÜ TERBİYESİ ALMIŞ BÜYÜĞÜMÜZ ABİMİZDİR HERKES HADDİNİ BELECEK PARTİYE YAKINSIN DİYE SOYTARILIK YAPMANIN ANLAMI YOK CEMALL!!!

18
2
yanıtYanıtla
Serkan Koç:

Serkan Koç. cemal enginyurt bu partide en çirkef adamdır, bu şahsiyeti bu partide barındıran yönetimde bunun değerinde, yazıklar olsun.

15
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

CEMAL ENGİNYURT''U BİLEREK TELEVİZYONA ÇIKARTIP MHP'' Yİ MİLLETİN GÖZÜNDE KÜÇÜK DÜŞÜRTME PLANLARI ÇOK GÜZEL İŞLİYOR, ENGİNYURT''UN KALITESİZLİĞİ OTURUMDAKİLERİN TAMAMINA HAKARET VARİ BİR HİTAP VE . . T GİBİ KAPMASINDAN KALİTESİNİ GÖSTERMİŞTİR. EYER AHLAK VARSA BU KADAR TEPKİ VERİLEN MHP LİDERİNİN BİR AN ÖNCE MUHALİFLERİN ÇAĞRILARINA İCABET EDİP KURULTAYA GİDİLMESİDİR. ENGİNYURT GİBİLERİN MHP Lİ OLDUKLARININ SORGULANMASI LAZIM.

8
2
yanıtYanıtla
BÜTÜN AKILLILAR NERDE?:

HALA BAHÇELİYİ SAVUNAN GAFİLLER 11 SEÇİM KAYBETMİŞ DELEGEYİ HİÇE SAYMIŞ BU GÖREVLİYİ NASIL SAVUNUYORLAR. İNİN AHALİNİN İÇİNE SORUN BAHÇELİYİ AY AKILSILZLAR TÜRK MİLLETİ SİZE GEREKEN CEVABI VERİYOR SİZİN YÜZÜNÜZDEN AKP İKTİDAR CEMAL GİBİLERİN YÜZÜNDEN

8
2
yanıtYanıtla
ORDU LU ÇOK GÖRME:

polis tokatlayan Cemal in pkkli sabahatten ne farki var

7
0
yanıtYanıtla
Yk:

Adam kongre baykuşu gibi, yatıyor yatıyor kongre zamanı televizyon, televizyon dolaşıp pislik yapıyor

5
1
yanıtYanıtla
sfgsg:

nası

yanıt0
yanıt0
fırat:

ya arkadaş anlayamadığım apoyu asınca pkk bitecekmi apo gibi yüzlerce apo var bunu görmemek için kör yada salak olmak lazım ben miliyetçilerin bu ülkeyi sevdiklerine inanmıyorum eger bu ülkeyi sevseler gider apoyla konuşurlar bu kanı durdururlar bu sorunu çözmek için degil anca kan dökmek için elerinden geleni yapıyorlar yazık

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title