Haberler

Mazbatasını Aldı, AK Parti'den İstifa Etti

Güncelleme:

Nazilli'de belediye meclis üyeliğine seçilen 45 yaşındaki Pınar Kaftancıoğlu, mazbatasını aldığı gün AK Parti'den istifa ederek bir ilke imza attı.

Aydın Nazilli İlçesi'nde, 30 Mart'taki seçimlerde belediye meclis üyeliğine seçilen 45 yaşındaki Pınar Kaftancıoğlu, mazbatasını aldığı gün AK Parti'den istifa etti.

MAZBATA SONRASI İLK İŞİ İSTİFA OLDU

Kaftancıoğlu'nun jet istifanın ardından görevini bağımsız olarak sürdüreceği öğrenildi. Türkiye İşçi Partisi (TİP) kurucularından olan ve 1980 yılında öldürülen gazeteci Ümit Kaftancıoğlu'nun kızı Pınar Kaftancıoğlu, 30 Mart'taki yerel seçimlerde AK Parti'den üçüncü sıra belediye meclis üyesi olup, seçildi. 20 yıldır yaşadığı Nazilli'de kurup, kızının adını verdiği 'İpek Hanım'ın Çiftliği' markasıyla doğal ürünler yetiştirip, ülke çapında satış yaparak adını duyuran Kaftancıoğlu 2 Nisan'da mazbatasını aldı. Kaftancıoğlu'nun mazbatasını aldıktan sonraki ilk işi ise partisinden istifa etmek oldu.

EN HIZLI İSTİFA

Çiftliğinde yaklaşık 100 kişi çalıştırdığı için 'Hanımağa' olarak bilinen Kaftancıoğlu, bu jet ayrılığıyla Türk siyasi tarihinin en hızlı istifalarından birine de imza atmış oldu. Kaftancıoğlu'nun istifasıyla Nazilli Belediyesi'nde MHP 17, CHP ve AK Parti'nin ise 7'şer meclis üyesi kalmış oldu. Kaftancıoğlu'nun görevine bağımsız olarak devam edeceği öğrenildi. İlçe dışında olduğu öğrenilen Kaftancıoğlu'na ulaşılamadı.

MHP ADAYI BİRİNCİ ÇIKTI

Öte yandan, Nazilli'de 30 Mart'taki seçimlerde, MHP'den tekrar aday olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sandıktan 39 bin 829 oyla birinci olarak çıktı. AK Parti adayı Mustafa Acar'ın 27 bin 474 oyla ikinci olduğu seçimde 21 kişilik AK Parti Nazilli İlçe teşkilatı başarısız oldukları gerekçesiyle istifa etmişti. Ancak, AK Parti İl Teşkilatı istifaları kabul etmemişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümit Kaftancıoğlu Ak Parti Nazilli Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (97)

onurcenk.polatt@hotmail.com:

:) Akıllı kadın akp ye kapak olmuştur :) (Ki olmasıda gerekir bütün kapakları hakediyoalr zaten ;)

21
65
yanıtYanıtla
ahmetwersace1@gmail.com:

onur ismin gibi onur olsa sende cıkıp burda yazmazsın hırsızlığın her türlüsü hırsızlık sizin işinize gelince iyi oh aman böle şöle gelmeyince her biriniz bir yerden zırlayın sana o ismi verenin.... anladın sen

yanıt0
yanıt0
ziya bagciziya33_bagci@hotmail.com:

bu kadinda azcik seref varsa mazbatayida geri verir.amma nerde o seref bu kadini akp liler belediye meclis toplantilarina koymamalari gerek herkes haddini bilmeli

59
21
yanıtYanıtla
SALLAMA ZİYAAAxxyy44@mynet.com:

niye sen mi alacaksın mazbatayı..

yanıt0
yanıt0
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

NE İŞİNİZ OLUR SİZİN AKP'DE EN DOĞRUSUNU YAPMIŞSINIZ!!!

36
41
yanıtYanıtla
Er Denizerkafes@icloud.com:

Akıllı kadını severim

21
53
yanıtYanıtla
Erdenizerkafes@icloud.com:

Akıllı kadın helal olsun,akıllı kadını severim

15
44
yanıtYanıtla
eyyüp çerkezcerkezo@hotmail.com:

BU KADIN VE TÜM CHP ZİHNİYETLİ KOMİNİST İŞÇİ PARTİLİ VEYA SOL GÖRÜŞLÜ MAHLUKLAR ... ARTIK SON ÇIRPINIŞLARINIZ SİZİ SANDIĞA GÖMDÜK GENE GÖMECEZ :))) BU KADIN SADECE KOMİK BAŞKA DA BİŞEY DEĞİL :)))

40
17
yanıtYanıtla
Aslan sogarceto63ceto@yahoo.de:

Kadin AKP cilerin ne mall olduklarini biliyormus , AKP mileti kulaniyor bu kadinda AKP yi kulanmis . Helal olsun

24
31
yanıtYanıtla
dürüs olmalatya-delisi@hotmail.com:

seçim bittikten sonramı aklı başına gelmiş asıl kendi ne mal olduğu ortada

yanıt0
yanıt0
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title