Haberler

Oğlunun elini matkapla delip göle atan cani anne ve sevgilisi tutuklandı

Güncelleme:

Van'da 7 yaşındaki oğlunun elini matkapla delip göle atan öğretmen anne ve sevgilisi tutuklandı. Küçük çocuk, gölden yüzme bilmesi sayesinde kıyıya çıktığını belirterek, "Beni göle attılar. Yüzerek kurtuldum" dedi.

Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde yaşayan Emrah A., oğlu Ömer Yusuf A.'yı, yasal görme hakkını kullanması için ayrıldığı ilkokul öğretmeni eşi Ayla K.'ya teslim etti. Birkaç gün sonra çocuğunun Van Gölü kıyısında bir aile tarafından bulunup, polise götürüldüğünü öğrendi.Çocuğunu teslim alan baba, oğlundan annesinin ve sevgilisinin kendisine işkence yaptığını öğrenince önce polise başvurdu, ardından da savcılığa giderek şikayetçi oldu.

ELİNİ MATKAPLA DELDİ, VÜCUDUNU ISIRDI, VAN GÖLÜ'NE ATTI

Emrah A., şikayetinde öğretmen olan eski eşinin, sevgilisi İnan K. ile birlikte çocuğuna işkence yaptığını, İnan K.'nin oğlunun elini matkapla deldiğini, vücudunu ısırarak yaraladığı öne sürdü. Emrah A., oğlunun Van Gölü'ne atıldığını, çocuğun yüzme bilmesi sayesinde sudan çıktığını ve kendisini bulan ailenin durumu polis ile kendisine haber verdiğini iddia etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Cumhuriyet savcılığı ve jandarmanın ihmali olduğunu iddia eden Emrah A., görevliler hakkında da savcılığa şikâyetçi oldu.

7 yaşındaki oğlunun elini matkapla delip göle atan cani anne ve sevgilisi tutuklandı

ANNE VE SEVGİLİSİ TUTUKLANDI

Van Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, çocuğa işkence yaptığı öne sürülen İnan K. ile işkenceye göz yumduğu iddia edilen anne Ayla K. gözaltına alındı. Sevgililer, sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi hâkimlikçe tutuklanarak cezaevine konuldu.

Soruşturmada ihmalleri olduğu öne sürülen savcılık ve jandarmayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.

7 yaşındaki oğlunun elini matkapla delip göle atan cani anne ve sevgilisi tutuklandı

"ÇOCUĞUMA YAPMADIKLARI KALMAMIŞ"

Oğlunun işkence gördüğünü öne süren baba Emrah A., "Son üç yılda oğlunu görmedi. Mahkeme görme hakkı verdiği için, çocuğumu annesine vermek zorunda kaldım. Verdiğimin üçüncü günü kendisine ulaşamam ve şikayette bulundum. Çocuğumun vücudu paramparça halde. Vücudunda diş izleri, elinde matkap izi var. Bir insana yapılmayacak şeyler yapmışlar. Annesinin sevgilisi ağzıyla oğlumu tutup, yatağa fırlatmış. En son Van Gölü'ne atmışlar. Çocuğuma yapmadıkları kalmamış, buna rağmen savcılık ve jandarmada özellikle konuyu kapatıyorlar" dedi.

Ömer Yusuf A. ise annesinin ve İnan K.'nin kendisini dövdüğünü söyleyerek, "Beni ısırıp, fırlattılar. Vücudum yara oldu ve çok acıdı. Beni göle attılar. Yüzerek kurtuldum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (142)

İrem akim:

Senin gibi anne olmaz olsun ettiginin bin katini bul insallah

193
2
yanıtYanıtla
Murat:

Beğenmeyen iki kişi annesi ve sevgili herhalde

yanıt4
yanıt0
ali can:

eğitimli Cahil ve adiler

yanıt11
yanıt0
ÇOK EĞİTMEN:

BİDE SÖZDE MEDENİ EĞİTİMLİ ANNE

169
7
yanıtYanıtla
hepsi ayni ahırın malları:

aldığı tek eğitim alavere dalavere çevirme; milli eğitim bide bunları seçiyor ya seçmezse ne olacak, kardeşim okuduğu okulda bellidir bunların ne çevirdikleri ve çevirecekleri, hiçmi kayıt tutulmaz bu yönlerle ilgili. . . akademiyide batırdınız. . . ! gerçi ne anlatıyoruzki ilkokuldayken tuvalette basılan öğretmenleri hatırlarım nerdeyse 50 yıl önce. .

yanıt77
yanıt5
Hakan:

Her okuyan artık eğittimli değil dersaneler ve bazı okulların fazla puanıyla herkes öğretmen oluyor. Öğretmen daha genç yani yeni türkiyenin öğrrtmeni.

yanıt8
yanıt0
HAKKARİLİ:

VİCDANSIZ ŞEREFSİZLER İNŞALLAH CEZAEVİNDEN ÇIKAMAZSINIZ ACILI BABAYA VE ÇOCUĞUNA GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLDÜM İNSANLIK BİTMİŞ

138
0
yanıtYanıtla
Osmaniyeli:

Ortalık manyak dolu..

123
4
yanıtYanıtla
Murat:

Insanlar Allah ı kaybetmis , korkusu nasil olsun . Allah korkusu olmayan insan öğretmen olsa nolur olmasa nolir . Bugun bunu kendi çocuguna yapan elin cocuguna neler yapmaz. Kanıbozuk bunlar

116
3
yanıtYanıtla
Meliha:

Kendi çocuğuna bunu yapan , başkasının yavrusuna hiç acımaz sınıf öğretmenliğinden görevi alınıp masa başında görev yapmalı

yanıt1
yanıt0
Tüm 142 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title