Haberler

Koyunları kazada telef olan kadın, sözleriyle herkesi duygulandırdı

Güncelleme:

Karaman'da sürücüsünün alkollü olduğu belirlenen kamyonetin çarptığı koyunların sahibi, "Çocuğum olmadı, onları çocuğum gibi büyüttüm" şeklindeki sözleriyle herkesi duygulandırdı.

Karaman'da, kamyonetin çarptığı küçükbaşların 16'sı, telef olurken, 10'u da yaralandı. Kazayı duyup, olay yerine gelen koyunların sahibi Ayşe Mayda, "Çocuğum olmadı, onları çocuğum gibi büyüttüm" diyerek, gözyaşı döktü.

KAMYON, SÜRÜNÜN İÇİNE DALDI

Kaza, saat 06.30 sıralarında, Fatih Mahallesi Bucakışla köyü yolu üzerinde meydana geldi. Yusuf Yılmaz yönetimindeki 70 FH 222 plakalı kamyonet, Mustafa Mayda'nın yolun karşısına geçirmek istediği küçükbaş sürüsüne çarptı. Kazada küçükbaşlardan 16'sı, telef olurken, 10'u da yaralandı.

ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

İhbar üzerine, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan testte, sürücü Mayda'nın, 1.69 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazayı duyup, olay yerine gelen Mustafa Mayda'nın eşi Ayşe Mayda, büyük üzüntü yaşadı. Mayda, "Çocuğum olmadı, ben onları çocuğum gibi büyüttüm. Onlar benim çocuğum gibiydi, ak keçim de ölmüş" diyerek, gözyaşı döktü.

POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Sürücü Yılmaz ise zararını Mayda'ya zararlarını karşılayacağını söyledi. Yusuf Yılmaz, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaralı hayvanların da telef olmadan kesileceği belirtildi.

İşte olay yerinden kareler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Mahallesi Yusuf Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (34)

Mehmet:

Abartma. Büyütüp kesime satacan. Sanki orda eceline kadar otlatacaltin

7
46
yanıtYanıtla
İSME GEREK YOK:

O da onların ekmek teknesi, onların uğraşı dingil. Sen ne anlayacaksın boş boş konuşuyorsun işte.

yanıt25
yanıt3
OT GELMİŞ OT GİDECEK...:

sen ne anlarsın sevgiden

yanıt19
yanıt3
sevgisiz:

hiç bir şeyin sorumluluğunu aldın mı sen büyütüp sen besledin mi baktın mı ona gözün gibi. senin gibi sığ düşünenler işte böyle güzel insanların canlarını yakıyor

yanıt3
yanıt0
Oğuz:

İzmir İstanbul halt Etsin Konya ve Karaman’da tüketilen alkol hiç bi yerde tüketilmiyordur Türkiye’de bilenler bilir.

21
21
yanıtYanıtla
izmirli:

kanıtın varmı ? izmiri antalyayı istanbulu gecemezler rahat ol

yanıt5
yanıt7
yagn:

oğuz sen bildiğin malsın önce tüketilme değil alkol ham madde olarak kullanılıyor bi araştır oku.

yanıt10
yanıt4
Bilal:

Allahım hiç kimseye evlat hasretiyle sınamısın evlat istiyene en kısa zamanda muradına erdirsin

38
0
yanıtYanıtla
hia:

haluk levent i göreve davet ediyorum teyzeme acil olarak kuzucuklar şart

25
6
yanıtYanıtla
Ahmet KAYA:

niye bu ülkede herşey garibanları bulur neden . . . . .

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title