Haberler

Köprü Çöktü: Kayıp 15 Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor (6)

Köprü ÇÖKTÜ.BELEDİYE BAŞKANI.

Köprü ÇÖKTÜ: KAYIP 15 KİŞİYİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR (6)

BELEDİYE BAŞKANI: KADERDE BU DA VARMIŞ

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycuma Devlet Hastanesi'nde tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Yolgeçen Köyü'ndeki evinde ziyaretleri kabul eden Başkan Gülşen, kayıpların büyük bölümünün kendi köyünden olduğunu söyledi. Babasının 24 yıl muhtarlık yaptığını anlatan Başkan Gülşen, "Her cuma günü alışveriş için ilçeye gelirdi. Belediyede görevli olduğum için beni pek rahatsız etmezdi. Vatandaşlarla sohbet eder evine giderdi. Akdeniz Üniversitesi öğrencisi olan yeğenim Sezgin'i de alarak minibüse biniyor. Üzüntümüz büyük, vatanımız, devletimiz sağ olsun. Takdiri ilahi, kaderde bu da varmış. Temennimiz bir an önce o bendelerin sudan çıkarılması" diye konuştu.

Belediye olarak yıkılan köprünün ayaklarında geçen yıl güçlendirme yaptıklarını söyleyen Başkan Gülşen, "Yıkılacağı hiç aklıma gelmemişti. Devletimizin bütün kurumaları çalışma içinde. Başbakanımızın yıkılan köprü yerine ikinci bir köprü yapılması için talimat verdiğini duyduk. Devletimizin çalışmalarının çok yerinde olduğunu görüyoruz. Yıkılan köprü 1948'de ihale edilmiş, 1951 açılmış" dedi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mithat Gülşen Yolgeçen Köyü Çaycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title