Haberler

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nden Kişisel Gelişim Kursları

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nden "Etkin Yöneticilik, İletişim Teknikleri ve Kriz Yönetimi Projesi" kapsamında düzenlenen kursları başarıyla tamamlyan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nden "Etkin Yöneticilik, İletişim Teknikleri ve Kriz Yönetimi Projesi" kapsamında düzenlenen kursları başarıyla tamamlyan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda düzenlenen törene katılan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, insanların beklentilerine cevap verilmesi gerektiğini, belirterek, her yıl ortalama 100 bine yakın polis ve amir sınıfındaki personelin çeşitli branşlarda eğitime tabi tutulduğunu kaydetti. Vali Kolat şöyle konuştu:

"Öğrenilmesi gereken ve olması gereken hususlardır. Kalkınma Ajansları'nın teknik destek anlamında bu tür projelere desteği de var. Bu projenin devamı gelir. Elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İletişim çok önemlidir. Yani yaklaşılamayan, kendisine bir şey sorulamayan, danışılamayan pozisyonunda kesinlikle olmamamız lazım. Burnundan kıl aldırmayan, yanından geçilmeyen amir tipi artık çok çok gerilerde kalmıştır. Artık günümüzde ciddi manada bir değişim sürecini hep birlikte yaşıyoruz. Artık insanımız hakkını aramasını biliyor. Kanun yollarını biliyor. Bilgili, kültürü belli seviyeye gelmiş insanımız var. Bunlarda haklı olarak kendilerine nasıl davranılması gerektiğini, nasıl iletişime geçilmesini biliyorlar. Biz de kendimizi o yönde hazırlamamız gerekiyor. İnsanımızın beklentilerine cevap vermemiz gerekiyor. Bu anlamda bu kurslar son derece önemli. Tavır ve davranışlarınıza, hareketlerinize, vatandaşlarla ilişkilerimize dikkat etmemiz, bunlar çok önemlidir. Bir emniyet görevlisinin yoldan geçen bir çocuğu sevmesi, bir yaşlının elinden tutup yolun karşısına geçirmesi, otobüste bir kadına yer vermesi. Bu tür davranışlar hem bizim insani ve olması gereken önemli davranışlarımızdır."

Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise Emniyet Müdürlüğü tarafından projenin başarılı bir şekilde uygulandığını belirterek, "Emniyet Teşkilatımız kurulduğu günden bu yana çağdaş ülkelerin kullandığı araç, gereç ve yöntemleri kullanmayı kendine amaç edinmiş, dünyada ortaya çıkan gelişmelere paralel olarak milletimizin değişen beklentilerine cevap vermek için sürekli kendini yenileyip geliştirmiş bu gelişim ve değişim amacına uygun ve bilimsel yöntemlerle hazırlanan modern öğretim, yöntem ve teknikleriyle olmuştur" diye konuştu.

Eğitim seminerine katılan emniyet personeline Vali Ali Kolat, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Kara tarafından sertifikaları verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadri Kartal Ali Kolat Kırıkkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title