Haberler

Kırıkkale'de 3 Ayda 1 Ton Esrar Ele Geçirildi

Güncelleme:

Kırıkkale'de 2013 yılının ilk 3 ayında piyasaya sürülmek üzere olan 1 ton ağırlığında kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, 2013 yılının ilk 3 ayında piyasaya sürülmek üzere olan 1 ton ağırlığında kubar esrar maddesinin ele geçirildiğini söyledi.

Alınan bilgilere göre, bir hafta önce uyuşturucu satıcısı ve taşıyıcılarına yönelik yapılan operasyonda 410 kilogram esrar maddesi ele geçiren Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, dün gece yaptığı bir başka operasyonda şüpheli bir aracı durdurarak içinde yaptığı aramada 430 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi veren İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, 2013 yılının ilk 3 ayında uyuşturucu satıcılarına ve taşıyıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda piyasaya sürülmek üzere olan 1 ton ağırlığında kubar esrar maddesinin ele geçirildiğini söyledi. Kartal, üst üste yapılan operasyonlarda başarı sağlayan narkotik ekiplerini tebrik etti. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadri Kartal Kırıkkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title