Haberler

Kaza, Sürücüleri Birbirine Düşürdü

Turgutlu'da otomobile çarparak 4 kişinin yaralanmasına neden olan ve kaçan tırdaki iki kişi de aracı kendisinin kullanmadığını ileri sürdü.

Turgutlu'da otomobile çarparak 4 kişinin yaralanmasına neden olan ve kaçan tırdaki iki kişi de aracı kendisinin kullanmadığını ileri sürdü. Kamera görüntülerini inceleyen polis sürücüyü belirledi.

Edinilen bilgiye göre, 63 B 8354 plakalı tır, Ankara-İzmir E-96 karayolunun Çepnidere Kavşağı'na yakın kısmında Erdem Gök (39) yönetimindeki 35 KKJ 86 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada sürücü Gök ile araçta bulunan Taner Tokgöz (28), Mehmet Görkem Gök

(10), Pınar Gök (29) yaralandı.

Araçta sıkışan Pınar Gök, olay yerine gelen Turgutlu Belediyesi AKS ekiplerince çıkarıldı. Yaralılar Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazadan sonra kaçan tırda bulunan Mehmet Altun (31) ve İbrahim Buluç (41) yaklaşık 2 kilometre ilerideki benzin istasyonu önünde durarak polise durumu bildirdi.

Gelen polis ekibi, tırı kimin kullandığını sorunca, Altun da ve Buluç da aracı kendisinin kullanmadığını ileri sürdü.

Bunun üzerine polis, iki kişiyi de gözaltına aldı.

Bölgedeki kamera görüntülerini inceleyen ve tırdakileri sorgulayan polis, aracı kullanan kişinin Mehmet Altun olduğunu tespit etti.

Muhabir: Erkan Şimşek / Halil Şahin

Yayıncı: Erdem Gültekin - MANİSA

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Altun Görkem Gök Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title