Haberler

Kavga Eden Başhekim ve Yardımcısı Hakkında İdari Soruşturma Başlatıldı

Osmaniye Valiliği, birbirleriyle kavga eden Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Şamil Gerek ile yardımcısı Cuma Korkmaz hakkında idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Osmaniye Valiliği, birbirleriyle kavga eden Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Şamil Gerek ile yardımcısı Cuma Korkmaz hakkında idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Dr. Şamil Gerek (37), iddiaya göre 24 Haziran'da Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasına giderek Başhekim Yardımcısı Dr. Cuma Korkmaz'dan (37) odasını boşaltmasını istedi. Aralarında daha önceden de husumet olan Korkmaz ile Gerek arasında tartışma çıktı. Cuma Korkmaz'ın ağabeyleri Ramazan Korkmaz (46), Ali Korkmaz (51), Yusuf Korkmaz (54) ile İlyas Karagöz'ün de (49) karıştığı tartışma kavgaya dönüştü ve tarafları güvenlik güçleri güçlükle ayırdı.

Başhekim Şamil Gerek ile kavgayı ayırmaya çalışan diğer Başhekim Yardımcısı Serdar Dike'nin dövüldüğü kavga sonrasında Cumhuriyet Savcısı tarafından başlatılan soruşturma devam ederken, Osmaniye Valiliği de idari soruşturma başlattı.

"KAVGA NEDENİ KİŞİSEL"

Hastanenin güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen kavgayla valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi ile Başhekim Yardımcısı arasında 24 Haziran'da yaşanan üzücü olay basında yer almış ve kamuoyunda tepki uyandırmıştır. Şahıslar arasında yaşanan kavga kişisel nedenlerden kaynaklanmaktadır. Konunun sağlık hizmetlerini olumsuz etkilememesi için önlemler alınmakta olup, Valiliğimizce olay hakkında soruşturma başlatılmıştır."

- Osmaniye

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Devlet Hastanesi Yusuf Korkmaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title