Haberler

Kartal Belediyesi Çalışanları, Kadınlar Günü'nü Büyükada'da Kutladı

Kartal Belediyesi’nin Büyükada’da bulunan sosyal tesislerinde Kartal Belediyesi kadın çalışanları için 8 Mart Dünya kadınlar Günü dolayısıyla bir yemek düzenlendi.

Kartal Belediyesi'nin Büyükada'da bulunan sosyal tesislerinde Kartal Belediyesi kadın çalışanları için 8 Mart Dünya kadınlar Günü dolayısıyla bir yemek düzenlendi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, her yıl olduğu gibi bu sene de çalışan kadınları unutmadı. Kartal Belediyesi'nin Büyükada'da bulunan sosyal tesislerinde Kartal Belediyesi kadın çalışanları için yemek düzenlendi. Sinoplular Derneği'nin kadın üyelerinin de eşlik ettiği yemeğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün eşi Feray Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Fügen Mavi, birim müdürleri ve Kartal Belediyesi kadın emekçileri katıldı.

Yemek öncesinde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün eşi Feray Öz, " Kadın olmadan toplumun ilerlemesi sağlanamaz. O nedenle kadınların sosyal ve ekonomik hayatın içinde olmaları, yönetimde de daha çok yer almaları gerekiyor. Toplumun olumlu yönde, aydınlık yönde gelişimini sağlayacak olanlar bizleriz. Ancak bizim azmimiz ve çabalarımızla Türkiye daha çağdaş bir ülke olabilir. Bunu hiç unutmamalı, yolumuza, çalışmalarımıza bu düşünceyle devam etmeliyiz. Dünya Kadın Emekçiler Günü'müz kutlu olsun" dedi.

Programda Murat Teker sahne aldı. Seslendirdiği şarkılarla salondakilere eğlenceli dakikalar yaşatan Murat Teker'in ardından Mehtap Çelik sahnede yerini aldı. Kartal Belediyesi'nin kadın personeli, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen gecede Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi Murat Teker Altınok Öz Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title