Haberler

Oyuncu Neslihan Yeldan, İstanbul Seçimlerini Eleştirdiği İçin Tehdit Mesajları Aldı

Güncelleme:

İstanbul seçimlerinin sonuçlanmamasıyla ilgili tepki gösteren İstanbullu Gelin oyuncusu Neslihan Yeldan, tehdit ve hakaret mesajları aldığı için savcılığa başvurdu.

İstanbullu Gelin dizisinde Senem karakterini canlandıran Neslihan Yeldan, İstanbul'da sonuçlanmayan seçimlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tepki gösterdi.

Seçim hakkında paylaşımından dolayı destek mesajlarının yanı sıra hakaret ve tehdit mesajları alan oyuncu, mesaj atan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

TEHDİT VE HAKARET MESAJLARI ALDI

Yeldan "İstanbul haftalardır sayılamadı, dünya halimize gülüyor artık. Soğanın kilosu 10 tl" yorumu sonrası takipçilerinden aldığı mesajlarla neye uğradığını şaşırdı. Neslihan Yeldan'a destek mesajları yağarken bir yandan da tepkiler geldi. Bu paylaşımın ardından sözlerine devam eden Yeldan, kendisine hakaret edenlere dava açtığını sosyal medya hesabından duyurdu.

İstanbul Seçimlerini Eleştiren Oyuncu Neslihan Yeldan, Tehdit Mesajları Alınca Suç Duyurusunda Bulundu

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Yeldan açıklamasında "Ağır hakaretlere maruz kaldım. Yetmedi tehdit edildim. Bir sanatçı, anne ve kadın olarak suçlandığım şeyler; vatan hainliği, fetöcülük, dinsizlik, o.rsp.luk. İnsanın canı sıkılıyor tabii. Onların da canı sıkılacak ve bazı mahkemeye giderek para ve hapis cezasıyla karşılaşacak. Bugün savcılıktayız." dedi.

İstanbul Seçimlerini Eleştiren Oyuncu Neslihan Yeldan, Tehdit Mesajları Alınca Suç Duyurusunda Bulundu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (61)

KAMİL BERK:

SENDE OTUR OTURDUĞUN YERDE SANA NE PATATESTEN SOĞANDAN SEÇİMDEN SİYASETTEN İŞNE BAK SANATÇI BOZUNTUSUUUUUUUUUUUUU

14
22
yanıtYanıtla
can:

kadın doğru demiş soğan 10 tl bu ne kepazelik

30
5
yanıtYanıtla
konyalı:

bu cahil koyunlar savcılıktan falan anlamaz. . . neyse bu açları ekonomi terbiye ediyor merak etmeyin

17
12
yanıtYanıtla
ülkü:

Sadece soğan mı? Kırmızı biberin kilosu 19 lira yeşil köy biberinin kilosu 17 lira. Dal domates 12 lira. Peynirin kilosu 45- 50 lira. Eskiden en ucuz yemek ekmek, peynir, domates, biber dörtlüsüydü. Biberi kiloyla almak mümkün değil. Şimdi gel de al. iki tane biber alıyoruz. biber dolması hayal oldu. Sebze meyve tüketimimiz azaldı ailecek. Hazır ucuz gıdalarla haftayı kapatmaya çalışıyoruz. Pazara gittim bomboş tezgah açan kan ağlıyor. Bizim köyde durum budur.

24
5
yanıtYanıtla
.......:

Sen nasıl bı peynir yiyorsun ya ..

yanıt2
yanıt1
ohhhh be rahatladım:

ne yani susalım mı? kıymanın kilosu 50 tl, patates soğan fiyatları almış başını. . . mazot doları hiç sorma, yeter yaa valla yeter, Allah Peygamber aşkına yeter. . .

23
4
yanıtYanıtla
OHHHH BE RAHATLADIM:

şu yorumumu beğenmeyen 4 kişiyi çok merak ediyorum. bunlar bu ülkede yaşamıyor mu? herşey güllük gülistanlık sanki.

yanıt1
yanıt0
.......:

Beğenmeyen zengin takımıdır

yanıt0
yanıt0
Zalima:

Ayy bu kadın soğanın fiyatına niye karışıyor. Yemek mi yapıyor. 3 sogani ikiye bölersin yarım yarım, 6 kere yemek yaparsın . Yanına da makarna, pirinç pilavı ve mantıyı dönüşümlü yap. Al sana bir hafta geçti. Bir gün de kahvaltı yapıver .

4
22
yanıtYanıtla
OSMANLI:

EN SON HANGİ YEMEĞİ YAPTIN CANIM BENİM. SENİN DERDİN SOĞAN DEĞİL KENDİNE PİYASA YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN. YEME BİZİ.

13
13
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title