Haberler

İstanbul Boğazı'nda hizmet veren vapurlarda denetim

Güncelleme:

İstanbul Boğazı'nda hizmet veren vapurlarda denetim İstanbul Boğazı'nda faaliyet gösteren vapurlar, yeni tip korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında denetlendi.

İstanbul Boğazı'nda hizmet veren vapurlarda denetim

İSTANBUL - İstanbul Boğazı'nda faaliyet gösteren vapurlar, yeni tip korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında denetlendi.

İstanbul Boğazı'nda hizmet veren vapurlarda, yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında denetim gerçekleştirildi. Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ekipleri tarafından Kabataş İskelesi'nde faaliyet gösteren vapurlarda saat 15.00 itibariyle denetim yapıldı.

Ekipler, vapurlarda salgına karşı alınan önlemlere uyulup uyulmadığını yanı sıra kimlik kontrolü de yaptı. Vatandaşların yapılan denetimlerden memnun olduğu görülürken, bazı vatandaşlar ise normalleşmenin erken olduğunu ifade etti. Denetimler, hem iskele girişinde hem çıkışta hem de vapur içlerinde saat 23.59'a kadar devam edecek.

"İnsanların evde psikolojisi bozulmuştu"

Denetim yapılmasından memnun olduğunu dile getiren Engin Kara, "Denetimleri destekliyoruz. İyi bir şey denetim yapılması. İnsanların evde psikolojisi bozulmuştu. Böyle olması iyi bir şey" dedi.

"Normalleşme için çok erken"

Denetimlerin daha sık yapılması gerektiğini söyleyen Bülent Tandoğan, "Dışarısı çok kalabalık. Ben Anadolu Yakası'ndan geliyorum. Hiç kimse sosyal mesafeye uymuyor. Denetimlerin daha sık yapılması lazım. Şu an normalleşme olmamalı. Anormal durumun normalleşmesi mümkün değil. Önlemlerin devam etmesi lazım. Ben mecburen dışarı çıkmak zorunda kaldım. Bence çok erken" diye konuştu.

"Dışarıda olmak gerçekten güzel"

Denetimlerin yapılmasının önemli olduğunu belirten Mehmet Esad Özmen, "Yasakların kalkmasından sonra vakalar tekrar yükselebilir. Ama dışarıda olmak gerçekten güzel. Bir zaman sonra belki hafta sonu da dışarı çıkabileceğiz. Hava çok güzel. Dışarıda olabilmeyi özlüyoruz. Vakaların azalmasını ve bu koronanın bir an önce bitmesini bekliyoruz. Denetimlerin yapılması gerekiyor. HES kodları sayesinde de herhangi bir vaka durumunda bunun tespiti yapılabiliyor. Bu yüzden denetimlerin yapılması önemli " şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kabataş İskelesi İstanbul Boğazı Marmara Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title