Haberler

Iraklı Kürtlerin "Bağımsızlık" Çıkışları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Etkinlikte halay çekildi- Kürdistan Demokrat Partisi Yöneticisi Kemal Kerküki ile röoprtaj- Ali Kadı ile röoprtaj- PAK Bölge Komutanı Hüseyin Yezdanpenah ile röoprtaj Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Yöneticisi Kemal Kerküki, Kürt bölgesinin her alanda varlığını ortaya koyduğunu öne sürerek, "Bu yüzden de devlet olma hakkı vardır" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Etkinlikte halay çekildi- Kürdistan Demokrat Partisi Yöneticisi Kemal Kerküki ile röoprtaj- Ali Kadı ile röoprtaj- PAK Bölge Komutanı Hüseyin Yezdanpenah ile röoprtaj Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Yöneticisi Kemal Kerküki, Kürt bölgesinin her alanda varlığını ortaya koyduğunu öne sürerek, "Bu yüzden de devlet olma hakkı vardır" dedi. İran'da faaliyet gösteren Kürdistan Özgürlük Partisi'nin (PAK) kuruluşunun 24'üncü yıl dönümü etkinliğine katılan Kerküki, Irak'taki gelişmelere ilişkin açıklamalar yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Kürdistan Özgürlük Partisi İran Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title