Haberler

İngiliz Milletvekiline İsrail Dayağı

Güncelleme:

İsrail'in Gazze'ye yaptığı bombardımanla ilgili sert açıklamalar yapan George Galloway, vatandaşlarla fotoğraf çektirdiği esnada saldırıya uğradı.

İngiltere’nin aşırı solcu partisi Respect’in lideri milletvekili George Galloway, Londra’nın Notting Hill semtinde feci şekilde dövüldü. Saldırının, Galloway'in İsrail karşıtı açıklamaları yüzünden yaşandığı düşünülüyor.

İSRAİL'İ ELEŞTİRMİŞTİ

Cuma akşamı gerçekleşen saldırı sırasında yüzüne sert darbe alan ve kaburgasında kırıklar olduğundan şüphelenilen milletvekili, geçtiğimiz aylarda İsrail’in Gazze’ye yaptığı bombardıman ile ilgili sert açıklamaları ile gündeme gelmişti. Galloway parlamentoda temsil ettiği Balford kentinde yaptığı bir konuşmada "Gazze’de yaşananlardan sonra İsrail mallarının, İsrailli turistlerin ve İsrailli akademsyenlerin Balford’a girmesini istemediğini" belirtmiş ve bu nedenle İngiltere'deki Museviler tarafından ırkçılık ve ayrımcılıkla suçlanmıştı.

ÜZERİNE ATLAYIP YUMRUKLAMAYA BAŞLADI

Galloway’ın sözcüsü konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında "George Notting Hill sokaklarında vatandaşlarla fotoğraf çektirirken bir adam üzerine atladı ve onu yumruklamaya başladı. Biz saldırının George’un İsrail ile ilgili olarak yaptığı yorumlarla yüzünden olduğuna inanıyoruz çünkü saldırgan olay sırasında Yahudi soykırımı ile ilgili bir şeyler söylüyordu" dedi.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Polis yetkilileri saldırı sonrasında Galloway’in Paddington sentindeki St Mary’s hastanesine kaldırıldığını ve saldırıyı gerçekleştiren kişinin tutuklandığını açıkladı.

Galloway'in partisi Respect ise Twitter hesabından Galloway'in hastaneye götürülmeden önce çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

George Galloway İsrail Gazze Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

MÜSLÜMANLAR:

İŞTE BU İLGİLİZ KÖPEKLERİ VE İSRAİLLER TAM KUDUZ OLMUŞLAR HAYVANLAR BU YAPTIKLARI HAKSIZLIKALAR YAKINDA SONLARI OLACAKTIR

31
3
yanıtYanıtla
(((:

YETER ARTIK BIKTIK SIZIN HAKARETLERINIZDEN! O ZAVALLI PARANOYAK SADECE YAHUDILERI KATlETMEMİŞ / onlarda mahsum insanlardi/. 20 MILL. SOVIET VADANDASI ŞEHIT OLMUŞ ARALARINDA MUSULMANLARDA VARDIR. BIR DE SAVAŞA KATILMAYAN BİR ÜLKE VATANDAŞI OLARAK NE HAKKLA YORUM YAPIYORSUNUZ?!

2
5
yanıtYanıtla
TÜRK:

GAVURUN NAMUSLUSUYMUŞ. . .

4
2
yanıtYanıtla
ŞAMARLAMA DERSLERİ:

SEN TAYYİP BABADAN DERS AL BİRAZ. YAHUDİ HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE NASIL ŞAMARLANIR, ŞAMARLAMAYI BİLMEZSEN BÖYLE TOKATLANIRSIN İŞTE. ŞAKA BİR TARAFA BU KAFİR GURUHU BİZDEN, BİZDEKİ OSMANLI RUHUNDAN HALA TIRSIYORLAR, BUNU BİZZAT YAŞAMIŞ BİRİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM. SADECE SİLKİNİP AYAĞA KALKMAMIZ KALDI O DA OLACAK İNŞAALLAH.

2
3
yanıtYanıtla
ari ırk:

Yahudi''lerden korkacaksın kardeşim. Dünyanın en kurnaz ve acımasız ırkı türedi. Öldürdüğü binlerce çocuk ve kadına karşı kendisinden birinin burnu kanasın dünyayı yakar da yine de kendisine dokundurtmaz. Yahudi olunmaz doğulur denir bu yüzdende tek bir kişisini bile dünyadaki her hangi ırktan üstün görür. Kendisine laf edenleri de işte böyle döver, kurşuna dizer veya hayatını mahveder. Hitler Ari ırk için Yahudileri öldürürken Yahudi''lerin Ari ırk için binlerce insanı öldürmesi ne enteresan!

2
1
yanıtYanıtla
.......:

Hazımsız köpekler. Yahudiler dünyadan temizlenmeli ki barış ve huzur olsun. Dünyada tek bir yahudi bile kalsa fitne ve savaşlar devam eder.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title