Haberler

Muhafız Dizisinin Başrol Oyuncu Hazar Ergüçlü Sevgilisi Onur Ünlü'nün İnternet Dizisinde Oynayacak

Oyuncu Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'nün kendine ait Youtube kanalı Eflatun TV'deki yeni projesinde rol alacak.

'Hakan: Muhafız'ın Zeynep'i oyuncu Hazar Ergüçlü, daha yeni ailesi ile tanıştırdığı sevgilisi Onur Ünlü'nün Youtube kanalı Eflatun TV'deki mini dizide oynayacak. 8'er dakikalık dizide yer alacak oyuncu için hayranları heyecan ile bekliyor.

"İÇTEN SESLER KORUSU" ADLI 8 DAKİKALIK DİZİ YAPACAK

Onur Ünlü'ye ait Eflatun TV'de TN Yapım için hazırlanan 'İçten Sesler Korosu' adlı 8'er dakikalık dizinin ilk bölümünü Onur Ünlü yönetti. Dizinin ilk bölüm için ise Melis Sezen ile Ahmet Rıfat Şungar kamera karşısına geçti. Dizinin diğer bölümlerini yöneten isimler Ozan Bilen, Orkun Göntem ve Burçin Gülseçkin gibi isimler oldu.

Hazar Ergüçlü Sevgilisi Onur Ünlü'nün İnternet Dizisinde Oynayacak

HAZAR ERGÜÇLÜ ROL ALACAK

Çiçek Dilligil, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Dila Danışman, Fırat Topkorur ve Ferit Kaya gibi ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı "İçten Sesler Korosu" dizisinde Onur Ünlü'nün sevgilisi Hazar Ergüçlü'nün de rol alacağı öğrenildi.

Hazar Ergüçlü Sevgilisi Onur Ünlü'nün İnternet Dizisinde Oynayacak

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Onur Ünlü Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

QWERTY:

bu magazin bölümünü kapatın siz millet sıkıldı artık çıplak kadınlardan iğrenç ilişkilerden , bıktırdınız artık

7
1
yanıtYanıtla
CELALI:

yazik gunah tipe bak kizi bu diziyle mi kandirdin

5
1
yanıtYanıtla
MERDO:

evet yazık günahh ikisi birbirine uymuyor ama akıl var be kadeşim para tatlı geldi ne kandırmasıadama yükleniyoruz ama bir o kadarda kadına konuşmak gerektiğini unutmayalım fikirimdir.

yanıt2
yanıt0
12345:

ÜNLÜ BİRİSİ DEĞİL DE HALKTAN BİRİSİ BU KADAR YAŞ FARKI İLE GENÇ Bİ KADINLA SEVGİLİ OLSA YERDEN YERE VURURUZ AMA ÜNLÜ OLUNCA HERŞEY O KADAR NORMAL GELİYOR Kİ HERKESE

4
0
yanıtYanıtla
MERDO:

Herkes adama yükleniyor kadına birşey diyen yok çocuk mu bu kadın hayır, parayı ve daha çok ünlü olmayı tercih ettiyse adamında canına minnet yürü koçum, dikkat et yorma kendini fazla :)

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title