Haberler

Hayat Hikayesiyle Yürek Dağlayan Minik Furkan, Hayırseverlerden Yardım Bekliyor

Güncelleme:

7 günlükken ilk ameliyatını geçiren 3 yaşındaki minik Furkan, hayırseverlerin yardımlarını bekliyor. Minik Furkan'ın annesi Semra hanım oğlunun sağlına kavuşması için elinden geleni yapacağını söyleyerek, "Furkan'ın sürekli temiz ortamlarda ve iyi beslenerek yaşam sürmesi gerekiyor. Eşim işsiz. Sigortamız yok." dedi.

7 günlükken ilk ameliyatını geçiren 3 yaşındaki minik Furkan, hayırseverlerin yardımlarını bekliyor. Minik Furkan'ın annesi Semra hanım oğlunun sağlına kavuşması için elinden geleni yaptığını söyleyerek, "Furkan'ın sürekli temiz ortamlarda ve iyi beslenerek yaşam sürmesi gerekiyor. Eşim işsiz. Sigortamız yok." dedi. Yardım etmek isteyen hayırseverler 0545 514 53 95 no'lu telefondan Semra hanıma ulaşabilirler.

Hayat Hikayesiyle Yürek Dağlayan Minik Furkan, Hayırseverlerden Yardım Bekliyor

"8 SAAT AMELİYATTA KALDI"

Kalp hastası olan 3 yaşındaki minik Furkan hikayesiyle yürekleri dağladı. İlk ameliyatını daha 7 günlükken geçiren Furkan'ın annesi Semra hanım, oğlunun sağlığına kavuşması için elinden geleni yapacağını ifade ederek, "Minik Furkan kalp hastası 5 ameliyat 1 zatürre geçirdi. Yeniden ameliyat olması gerekiyor. Doğuştan ana damarı dardı stent taktılar. 7 günlükken ilk ameliyatını oldu. Bir ay yoğun bakımda kaldı.5 aylıkken bir zatürre geçirdi. 2. kalp ameliyatını bir yaşında oldu. Ameliyat 8 saat sürdüğü için beynine oksijen gitmedi. 3 defa beyin kanaması geçirdi. Doktor düzelene kadar ameliyat olması gerekiyor dedi." dedi.

Hayat Hikayesiyle Yürek Dağlayan Minik Furkan, Hayırseverlerden Yardım Bekliyor

"OTURAMIYOR, YÜRÜYEMİYOR, KONUŞAMIYOR"

Sözlerine devam eden Semra hanım, " Oturduğumuz ev kira eşim işsiz. Furkan'ın sürekli temiz ortamlarda ve iyi beslenerek yaşam sürmesi gerekiyor. Eşim işsiz. Sigortamız yok. Yeşil kartlıyız. Furkan oturamıyor, konuşamıyor, yürüyemiyor. Allah inşallah şifa verir oğluma bunun için bende elimden geleni yapacağım. Hayırseverlerden yardım bekliyorum. Hayırseverler 0545 514 53 95 numaralı telefondan bana ulaşabilirler." ifadelerini kullandı.

Yardım etmek isteyen hayırseverler 0545 514 53 95 no'lu telefondan Semra hanıma ulaşabilirler.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title