Haberler

Güney Ailesinin Acı Günü

Ünlü sinema oyuncusu Salih Güney ve yine kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Mutlu Güney'in anneleri Nermin Güney (90) kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti.

Ünlü sinema oyuncusu Salih Güney ve yine kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Mutlu Güney'in anneleri Nermin Güney (90) kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti.Kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesi'nde kalp yetmezliği nedeniyle vefat eden Nermin Güney'in cenazesi Yalova Merkez Camisi'ne getirildi. Burada Salih Güney ve Mutlu Güney, taziyeleri kabul etti. Salih Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Annem huzur içinde yaşadı. Çınarcık'taki huzurevinde kalıyordu. En çok mutluydu orada. Kendisi yerleşmek istemişti. 90 yaşının getirdiği yorgunluklar vardı. Organları olsun, kalbi olsun yetersizdi. Geçtiğimiz hafta düştü ve acile kaldırıldı. Sonra tekrar huzurevine geldi fakat sırtında çatlaklar vardı. Çelik korseye aldılar. Yaşından dolayı zorlandı. Dün akşam tekrar acile kaldırıldı ve yoğun bakıma aldı. Maalesef kalp yetmezliği nedeniyle Yalova Devlet Hastanesi'nde vefat etti" diye konuştu.Nermin Güney'in naaşı ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yalova Şehir Mezarlığı'na defnedildi. AA

Kaynak: AA / Güncel

Yalova Merkez Salih Güney Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title