Haberler

Gina Lollobrigida İki Defa Tecavüze Uğradım, Ama Şikayet Etmeye Cesaretim Olmadı

Gina Lollobrigida İki defa tecavüze uğradım, ama şikayet etmeye cesaretim olmadıEsma Çakır Roma, 9 Kasım (DHA) İtalyan sinema oyuncusu Gina Lollobrigida, iki kez tecavüze uğradığını, ancak bunları şikayet etmeye cesaret gösteremediğini açıkladı.

Gina Lollobrigida İki defa tecavüze uğradım, ama şikayet etmeye cesaretim olmadı

Esma Çakır Roma, 9 Kasım (DHA) İtalyan sinema oyuncusu Gina Lollobrigida, iki kez tecavüze uğradığını, ancak bunları şikayet etmeye cesaret gösteremediğini açıkladı.

Sinema dünyasının yaşayan efsanelerinden, 90 yaşındaki Gina Lollobrigida, ABD'li yapımcı Harvey Weinstein'in cinsel tacizine uğradığını açıklayan onlarca ünlü kadının ardından yıllar sonra bir itirafta bulundu.

İtalyan devlet kanalı Rai 1'deki 'Porta a Porta' adlı programa dün akşam konuk olan Lollobrigida, son dönemde birçok ünlü kadının ardı ardına cinsel taciz ve tecavüze maruz kaldığını yıllar sonra açıklamasını, 'Bunları şimdi açıklamaları bana biraz reklam yapmak amaçlı gibi geliyor. Bunların bazıları da tamamen doğru olmayan iddialar ve amaçları tamamen televizyonda reklam yapmak' ifadesiyle değerlendirdi.

Gina Lollobrigida, taciz ve tecavüze uğrayan kadınların bunları zamanında şikayet etmeleri gerektiğini söylese de, kendisinin de iki kez tecavüze uğradığını ancak bunları yetkili makamlara bildirmeye cesaret edemediğini dile getirdi.

Bir dönemin 'en güzel kadını' olarak anılan Lollobrigida, tecavüze uğradığını ilk kez kamuoyuna açıklarken 'Yapmam gerekse de ben de bunları şikayet etmeye cesaret gösteremedim ama en azından sessiz kaldım' dedi.

İsimlerini paylaşmadığı kişilerden birinin İtalyan, diğerinin yabancı olduğunu söyleyen Gina Lollobrigida, 'Bu olaylar, sizin içinize oturuyor ve karakterinizi etkiliyor; bu öyle bir şey ki içinizden çıkartıp atamıyorsunuz. Yaptığınız her şeyde belleğinizde hep bu var. Bu, korkunç bir şey,' diye konuştu.

'Kişisel nedenlerden dolayı şikayet etmedim'

19 yaşında bir öğrenciyken ilk kez tecavüze uğradığını anlatan Lollobrigida, 'Masum bir genç kızdım. Ne aşkı ne de başka bir şeyi tanıyordum. Yani benim için ağır bir olaydı. Bu kişi, çok tanınmış bir kişiydi ve işini kaybedebilirdi,' diye sözlerini sürdürdü.

Ünlü aktris, 'Ya ikinci tecavüz' sorusuna da, 'Bunu konuşmamak daha iyi. Evlenmiştim ve oyunculuk yapmaya başlamıştım o zaman,' diye karşılık verdi.

Gina Lollobrigida, kişisel nedenlerden dolayı bu tecavüzleri şikayet etmediğini de ekledi.

İtalya'da 'Lollo' diye anılan Gina Lollobrigida, 1950 ve 60'lı yıllarda Hollywood ve İtalyan sinemasının gözde isimlerindendi ve dönemin seks sembollerinden biriydi. Sıklıkla vatandaşları Sophia Loren ve Claudia Cardinale ile karşılaştırılan Lollobrigida, ilk filmini 1946 yılında çevirmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gina Lollobrigida Esma Çakır Roma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title