Haberler

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken Fenalaştı

Güncelleme:

Usta oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, önceki hafta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Akbağ, önceki gün bir otelde dostlarının taziyelerini kabul ederken fenalaştı.

Seda Sayan Zafer Çika'nın İzmir'de yapılan cenaze töreninin ardından Demet Akbağ İstanbul'a döndü. Usta oyuncu, önceki gün bir otelde taziyeleri kabul etti.

Fatih Terim, Seda Sayan, Doğa Rutkay, Seray Sever, İlker Aksum, Arzuhan Doğan Yalçındağ gibi birçok ünlü isim Akbağ'ı yalnız bırakmadı. 3 saat süren ziyarette bir ara tansiyonu düşen Demet Akbağ, verdiği kısa aranın ardından misafirlerini ağırlamaya devam etti.

ÜZÜNTÜDEN FENALAŞTI

Usta oyuncu taziyeleri kabul ettiği sırada yaşadığı üzüntüden dolayı fenalaştı. Tansiyonu düşen Akbağ, 10 dakika ara verdikten sonra taziyeleri kabul etmeye devam etti.

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken Fenalaştı

"BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİYDİ"

Demet Akbağ'ın yanına eşi Ece Binay ile gelen türkücü ve yönetmen Mahsun Kırmızgül, çıkışta şöyle konuştu: "Bu gibi durumlarda ne söylenir bilmiyorum ama Zafer abi gerçekten çok kibar, çok efendi, muhteşem bir insandı. Çok değerli benim için... Ailesine baş sağlığı diliyorum"

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken Fenalaştı

"DEMET AKBAĞ'I TOPARLAYACAĞIZ"

Eşi Kerimcan Kamal ile taziye ziyaretine giden Doğa Rutkay, "Alaçatı'da komşumuz bizim. Şimdi biz oradan nasıl geçeceğiz?" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi. Oyuncu, Demet Akbağ'ın durumunu soran muhabirlere ise şöyle yanıt verdi: "Çok zor, toparlayacak, toparlayacağız. Onlar çok mükemmel bir çiftti, Zafer abi çok zarif ve mükemmel bir adamdı."

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken Fenalaştı

"ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞIMIZDI"

Fatih Terim, yakın dostum dediği Zafer Çika için çok üzgün olduğunu söyledi. Terim, "Hepimizin çok sevdiği, çok değerli bir arkadaşımızdı. Allah mekanını cennet eylesin" dedi.

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken Fenalaştı

"ALLAH DEMET'E SABIR VE GÜÇ VERSİN"

Hülya Koçyiğit, "Çok büyük bir acı. Demet'in bu acısını tüm kalbimle paylaşıyorum. Allah ona büyük sabır ve güç versin, kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Allah oğluna bağışlasın" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken FenalaştıHülya Koçyiğit

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken FenalaştıAli Sunal ve Nazlı Kurbanzade

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken Fenalaştı

Derya Baykal

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken FenalaştıEbru Yaşar

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken FenalaştıSeda Sayan

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken FenalaştıErkan Can

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken FenalaştıNur Yerlitaş

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken Fenalaştı

İbrahim Büyükak

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken FenalaştıNihan ve Okan Buruk

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken FenalaştıEmre Altuğ

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken Fenalaştıİlker Aksum

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, Taziyeleri Kabul Ederken FenalaştıNilgün Belgün ve Oylum Şahin

Kaynak: Haberler.com / Güncel

DOST Partisi Fatih Terim Demet Akbağ Zafer Çika Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (15)

Dürbünlü:

hiçkimse demiyorki bu artist ibadetlerini hiç aksatmazdı bolbol hayır yapardı kuran okurdu tevhit hatmi indirirdi,,içkisi ve ovardalıgı yoktu falan,nedense böyle güzel şeyleri hiç söyleyen yok.

5
10
yanıtYanıtla
Zangoc:

Yine herzamanki gibi bos yapmissin Adam artist degildi yapimciydi, ayrica iman ile paranin kimde oldugunu sen bilemezsin belkide senin sacinin sayisi kadar sevaplari vardir onun icin bos yapma

yanıt2
yanıt3
BİRSEN:

herkes siyah giymişken seda sayan cahili de beyaz giymiş ulan bi kerede bir şeyi doğru yap

12
2
yanıtYanıtla
semra:

rengi bırak da resmen poz vermiş . . . . . . . . . . . . . .

yanıt9
yanıt0
EEEFTR:

ALLAH RAHMET EYLESİN ADAM İYİ ZENGİN SOSYETİKMİŞ FATİH TERİMLER FELAN UVVVV

4
6
yanıtYanıtla
seda sayana bi bakar mısınız lütfen:

ayıp ayıp ya, ne ol öyle kırmızı halıda poz verir gibi. . . . .

8
0
yanıtYanıtla
ANTİ LAİK:

Bu camianın ölüsünden ne olur hepsi artis tayfası memlekete zerre faydası olmayan tipler napmışlarki vatana yaptıkları işler büyük şehir kanalizasyonu gibi hep pislik akıyor sanki hiç ölmeyecek gibi yaşayan tipler vallahi iyili ölüm var iyiki hesap var

3
3
yanıtYanıtla
Aziz YILDIRIM:

Nur Yerlitaş yürüyen ceset olmuş

4
1
yanıtYanıtla
Rumuz ışık:

Zor çok acı ama rabbim taşıcağımız yükleri veriyor zaman her şeyin ilacı unutulmuyorlar asla acı hafifliyor gani gani rahmet diliyorum nur içinde yatsın mekanı cennet olsun sabırlar diliyorum

2
3
yanıtYanıtla
ORADA UYKU YOK:

RUMUZ bey kabirde uyku falan yok,,,orası müminler için cennet bahçesi,,imansızlar için cehennem çukuru olacak.

yanıt4
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title