Haberler

Ergenekon Soruşturması

Ergenekon Soruşturması Kapsamında Gözaltına Alınan Eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alemdaroğlu, Savcılıktaki İfadesinin Ardından Çıkarıldığı Nöbetçi Mahkeme Tarafından Serbest Bırakıldı.

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Aralarında Ulusal Kanal'ın Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever'in de bulunduğu 3 kişi ise tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınarak, savcılıkta ifade veren eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu, sevk edildiği nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı. Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever'in de aralarında bulunduğu 3 şüpheli ise nöbetçi mahkemece tutuklandı. Bu arada nöbetçi mahkeme, Alemdaroğlu hakkında yurtdışına çıkış yasağı ve her ayın 1'i ile 15'inde bağlı bulunduğu karakola imza atması şartı getirdi.

(YM-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title