Haberler

Dr. Yunus Doğan ile liposuction ameliyatını anlattılarında dair detaylar

Güncelleme:

Liposuction ameliyatı olmadan önce liposuction hakkında bilgi sahibi olmak ister misiniz? liposuction ameliyatı nasıl nedir, liposuction neden yapılır ve kimler liposuction ameliyatı olabilir gibi tüm sorularınızın cevabını cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz. Op. Dr. Yunus Doğan verdi.

Op. Dr. Yunus Doğan liposuction ameliyatına dair tüm detayları hastalarına en ince ayrıntısına kadar aktararak ameliyat olmak isteyen kişilerin bilgi sahibi olmasını sağlamaktadır.

Op. Dr. Yunus Doğan konuyla ilgili aşağıdaki bilgileri aktardı;

Liposuction ameliyatı nedir ve neden yapılır?

Liposuction ameliyatı vücut şekillendirme ameliyatıdır.Liposuction ameliyatı sırasında hastanın deri altında yer almakta olan yağ dokusu inceltilmektedir. Yağ dokusu genel olarak karın, bel ve basen bölgesinde toplanmakta ve bu durum kişiden kişiye değişim gösterebilmektedir. Liposuction ameliyatı öncesi Dr. Yunus Doğan ameliyatın yöntemlerini hastalarına aktararak en uygun ameliyat yöntemininbelirlenilmekte ve hastanın tüm süreç hakkında uzman ekibiyle birlikte bilgilendirilmesi gerekir.erek Liposuction ameliyatına hazırlamaktadır.

Kimler liposuction ameliyatı olabilir?

Liposuction ameliyatı genel olarak genetik olarak veya yapısal olarak kilosu vücutta orantısız bir şekilde tek bir bölgede toplanan kişilere uygulanmaktadır. Dr.Fr. Yunus Doğan hastanın şikayetlerini dinleneyerek yaş, kilo ve boy gibi vücut kitle indeksi verilerini de dikkate alarak gerekli tetkikleri de gerçekleştirdikten sonraunsurları değerlendirmeye alarak ameliyat için uygun olup olmadığı konusunda bir karara varılır. Hastanın Liposuction ameliyatına uygun olması durumunda genel anestezi uygulanarak ameliyata başlanabilir.

Liposuction ameliyatından sonraki dönem ve vücut şekli

Liposuctionameliyatı başarılı bir şekilde tamamlandıktan sonra hasta hastanede 2 – 311-2 gün kadar kontrol altında tutulur. Ameliyat sonrasında 1 hafta içerisinde normal yaşam aktivitelerinize devam edebilirsiniz ancak bu süreçte yaklaşık olarak 3 hafta ile 8 hafta korse kullanımı önerilmektedir. Ameliyat sonrasında vücutta ödem oluşması normaldir. Yaklaşık olarak 1 ay gibi bir süreç içerisinde vücuttaki ödem atılarak istenilen görüntüye kavuşulur. Dr. Yunus Doğan uzman ekibiyle birlikte ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası tüm işlemlerde hastalarına destek sağlamaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title