Haberler

Kan Donduran Olay! Döve Döve Öldürüp Yol Kenarına Attılar

Güncelleme:

Osmaniye'de yol kenarında bulunan 35 yaşlarındaki kişinin cesedinde yapılan ilk incelemede dövülerek ve sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü, ardından yol kenarına atıldığı saptandı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yol kenarında, dövülerek öldürüldüğü tespit edilen erkek ceset bulundu.

İlçeye bağlı Karakütük köyü Sarıböğsek deresi mevkiinde, yolun kenarında hareketsiz halde yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede üzerinden kimlik çıkmayan kişinin öldüğü belirlendi.

İNCELEME SONUCU DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

35 yaşlarındaki kişinin cesedinde yapılan ilk incelemede dövülerek ve sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü, ardından yol kenarına atıldığı saptandı. Ceset otopsi için adli tıp kurumuna gönderilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşte olay yerinden kareler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Kadirli Haberler

500

Yorumlar (15)

Eski Büyükelçi:

17 yıl önce saygı vardı sevgi vardı,,geldigimiz noktaya bakın..!

15
14
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ''nin insancıl yönü:

Biraz önce ÇUKUR dizinde geberttiler adamı döve döve şimdi bizim mahallenin gençleri de özendiler bir adamı kıstırıp geberene kadar dövelim diyorlar. ÇUKUR kuzularımız Bilmem kim BABAMIZ. Bilmemk kim Anamız. Mekanımız mapushane. . Özendirdiğiniz şeyler toplumun ölümü oluyor. Eceli siz yetiştiriyorsunuz. Bu dizilere karşı şikayetçi olalım artık.

25
1
yanıtYanıtla
xmen:

adı özgecan olsa yer yerinden oynardı ama erkek ya canı cehenneme kimin umrunda. çaılışan biziz ezilen biziz vergi veren biziz katledilen yine biziz yaşasın erkek olmak. aile bakanlığı aman ses çıkarma katledilen erkek ya herkes 3 maymunu oynasın

8
12
yanıtYanıtla
ŞŞT:

Ses yapma, kadın onlar, beyanları esastır.

yanıt1
yanıt4
xmen:

dislike atanlar ağlayın daha çok ağlayacaksınız sizin hükümranlığınızın sonu geliyor. günden güne büyüyen bir çığlık var susturmak için bir yerinizi yırttınız ama beceremediniz. şimdi bizlerin yükselişini izleyin ve kudurun

yanıt3
yanıt4
Corbaci:

Arkadaslar bu ayin 20 sinde uyanik olun deprem olacak...sanirim gece yarisi ..hislerim cok kuvvetlidir...lutfen

2
12
yanıtYanıtla
bayım:

tamam

yanıt2
yanıt0
Hadi bakalim:

dikkatli olmaya calisiriz sorun degilde, peki deprem olmazsa napcaz ?

yanıt0
yanıt0
anamur:

Adana mı ora?

4
5
yanıtYanıtla
BİR ZAMANLAR KOZAN:

Bilmiyormus gibi konuşma

yanıt1
yanıt2
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title