Haberler

Dockers® Bayramda da Erkek Giyimin Uğrak Noktası

Güncelleme:

Alpha Khaki pantolonlarının yaratıcısı Dockers®, bayramda da erkek giyimindeki liderliğini sürdürüyor.

Bu bayram da çevrenizdekileri şıklığınızla etkilemenin çok kolay bir yolu var: En yakın Dockers® mağazasına uğramak ve göz alıcı ekose gömleklerin de içinde bulunduğu Dockers® 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonundan zevkinize en uygun kıyafetleri seçmek.

Her ortamda kendi tarzına sahip çıkmayı seven erkeklerin tercihi Dockers®, smart casual giyimdeki öncülüğünü, Sonbahar/Kış 2012 koleksiyonu ve yeni ürünleriyle sürdürüyor. Alpha Khaki pantolonlarının yaratıcısı Dockers®, bayramda da erkek giyimindeki liderliğini sürdürüyor.

Bayramda her an dinamik bir görünüm için Dockers® yine en uygun tercih. Dockers® Sonbahar/Kış 2012 koleksiyonu, bayramda da sizi, hem rahat ve maceracı bir görünüme hem de kentli motifleri içinde barındıran zengin bir duruşa kavuşturuyor.

Sonbahar/Kış 2012 koleksiyonunun vazgeçilmezleri Dockers® Ekose gömlekler

Dockers®'ın yeni sezon koleksiyonuyla birlikte yepyeni ürünler Dockers® raflarındaki yerlerini alıyor. Sonbahar/Kış 2012 koleksiyonunun en dikkat çekici ürünlerinden biri olan ekose gömlekler, hem bayramda hem de sonrasında samimi fakat zengin bir duruşu tercih eden erkeklerin vazgeçilmezlerinden olmaya aday. Hem uygun fiyatlı hem de farklı pantolon tercihleriyle oldukça uyumlu olan Dockers® ekose gömlekler farklı renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Bayramda tüm gözler, Dockers® ekose gömlekleri tercih eden erkeklerin üzerinde olacak.

Dockers®'ın yeni koleksiyonu, güçlü ve optimist bir duruşa sahip erkekler için tüm Dockers® mağazalarında.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dockers Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title