Haberler

Doçent Cinayetinde Sekreter Asuman Beraat Etti

Güncelleme:

Konya Selçuk Üniversitesi'nde Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in odasında bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili görülen davada sekreter Asuman'ın beraatine karar verildi.

Konya Selçuk Üniversitesi'nde Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i odasında bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Prof. Dr. Ahmet Gülce 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cinayete yardım ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan eski fakülte sekreteri Asuman E. ise beraat etti.

"ASUMAN İKİSİNİ DE İDARE ETTİ"

5 Haziran'da görülen duruşmada ilk kez tanık olarak dinlenen Asuman Ekici'nin arkadaşı ve mahkemeye delil olarak sunulan Ekici'nin ses kayıtlarını alan Şule Ç., şu ifadelere yer vermişti: "Asuman'ın o dönemde çok yakın arkadaşıydım. Hem Celalettin Hoca'yla hem de Ahmet Hoca'yla duygusal ve cinsel ilişkileri olduğunu biliyorum. İkisinden de para sızdırıyordu. Kimi zaman 'hamile kaldım' yalanı ile kimi zaman 'tefecilere borcum var' diye Ahmet Gülce'den defalarca para aldı. Benim yanımda da para aldığı oldu. Celalettin Hoca zaten Asuman'a maddi destek çıkıyordu. Bununla birlikte Celalettin Hoca, Asuman'ın akrabalarına bile yüksek miktarlarda borç para verdi. Asuman her ikisini de aynı anda idare etti."

"ÖLDÜR İTİ' DİYE YAZDI"

Tanık Şule Ç., Ekici'nin, Celalettin Özdemir'den ayrılmak istediği bir dönemde yaşanan olayı ise şöyle anlatmıştı: "Konya'nın bir ilçesinden dönüyorduk. Aracı Celalettin Özdemir kullanıyordu. Asuman yanında, ben de arka koltukta oturuyordum. Asuman, Celalettin Hoca'ya kendisinden ayrılmak istediğini söyledi. Bir süre 'olur', 'olmaz' diyerek konuştular. Sonra Celalettin Hoca fenalaştı. Direksiyona Asuman geçti. Ben yine arkada oturuyordum. Asuman araç kullanırken telefon ile oynuyordu. Baktığımda 'Öldür şu iti' diye telefonuna bir yazı yazdı. Sonra bunu kime gönderdi bilmiyorum."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Konya Selçuk Üniversitesi Celalettin Özdemir Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

Alp Aden France Mobil-IOS:

Asuman savcilar ve hakimleri de idare etmis anlasilan

23
1
yanıtYanıtla
gülmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Asuman dışarıda erkekler dikkatlı olun

23
0
yanıtYanıtla
xxl:

Bunu kadını savunan avukata da bu bu kararı veren hakimede yazıklar olsun.

18
1
yanıtYanıtla
hayri:

asuman istanbul a gel daha çok kazanırsın

18
0
yanıtYanıtla
Zaza KürtmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kadınlar şeytandır Allah kadınların şerrinden korusun

13
5
yanıtYanıtla
HACIVAT-KARAGÖZ:

BU KADIN İKİ HERİFİ AYNI ZAMANDA İDARE EDİP PARA SÖĞÜŞLEDİĞİ GİBİ ANLAŞILAN O Kİ MAHKEMEDEKİLERİDE İYİ İDARE EDEREK BERAT KARARINI SÖĞÜŞLEMİŞ BIRRRRRAVO BU KADINA KIZIM SEN AYNEN DEVAM ET DAHA YAKACAĞIN ÇOOOK CANLAR PARDON EŞŞEKLER VAR

15
1
yanıtYanıtla
jfhdjkss:

bu ne bu kadın yüzünden olmuş herşey bide serbest bırakmışlar yazıklar olsun

15
0
yanıtYanıtla
:

Akp hükümeti zinayı serbest bıraktı. . . Zina serbest . . cezayi yaptırımı yok. . . yaşa akp!!!!!!!!!

10
5
yanıtYanıtla
cem ali:

Üç adamı idare etmiş. . paralarını yemiş. . . bir de , delilleri yok etmiş. . . mahkeme den de yırtmış. . . . Asuman kaldığı yerden film çekmeye devam eder. . . biri hapiste biri toprak ta. . . . Hey gidi okumuş adamlar. . . uşkur davası ne hale getiriyor. . .

14
1
yanıtYanıtla
CeyhanlımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hakim savcı nasıl olunuyor bilen varmı yoldan topluyorlarsa bana niye denk gelmedi tanık anlatıyor öldür diye mesaj atmış kadın ceza almıyor biz birine küfretsek 15 yıl ceza alırız

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title