Haberler

'Doçent Cinayeti'nde Sekreter Asuman S.'nin Ses Kaydı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Konya Selçuk Üniversitesi'nde Prof. Dr. Ahmet Gülce'nin öldürdüğü Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in kardeşi, sekreter Asuman'ın ses kayıtlarını savcıya verdi.

Konya Selçuk Üniversitesi’nde Prof. Dr. Ahmet Gülce’nin öldürdüğü Doç. Dr. Celalettin Özdemir’in kardeşi Mustafa Özdemir, her ikisinin ilişkisi olduğu öne sürülen fakülte sekreteri Asuman S.’ye ait ses kayıtları bulduklarını ve bunu delil olarak savcılığa verdiklerini söyledi.

"SALAKLA KONUŞAYIM, ARSAYI ALAYIM"

Habertürk'te yer alan habere göre, Asuman S.’nin bir arkadaşına anlattığı bazı şeylerin ses kayıtlarına ulaştıklarını ifade eden Özdemir, kayıtların içeriğini şöyle anlattı: "Salakla konuşayım, arsayı alayım" "Ses kaydının birinde samimiyeti olmadığını söylediği Ahmet Gülce ile ‘Canım’ diyerek görüşüyor."

PROFESÖRÜ ARIYOR: YARIN ANKARA'YA GİDELİM, GEZERİZ

Aynı görüşmede Asuman S., Ahmet Gülce’ye soyismi ile hitap ederek "Gülce yarın Ankara’ya gidelim. Gezeriz" diyor. Bununla birlikte Ahmet Gülce, eşi Handan Hanım’dan boşanmak istediğini, bunu Handan Hanım’a anlattığını söylüyor. Asuman, ağabeyim Celalettin Özdemir’i kastederek ‘Salakla da konuşayım’ diyerek ağabeyimi arıyor. ‘Aşkım’ diye başlayan görüşme bittikten sonra ağabeyimden bir ev tapusu alma planını arkadaşına anlatıyor. Bir kayıtta da gizli olarak ses kaydını alan arkadaşına Ahmet Gülce’yi kastederek ‘Gülce’nin bilgisayarında ve telefonundaki mesajlarımı silmem lazım’ diyor.”

Asuman S.’nin bir arkadaşı tarafından anlattığı bazı şeylerin kaydedildiğini öğrenip yaptıkları araştırma sonucunda kayıtlara ulaştıklarını dile getiren Özdemir, “Biz Asuman’ın bu cinayetin neresinde olduğunu bilmiyoruz. Ancak olayla dolaylı da olsa bir bağlantısı olduğunu hissediyorduk. Bu olayın en ince ayrıntısına kadar aydınlanacağına inancımız tam” dedi.

FAKÜLTE ODASINDA ÖLDÜRMÜŞTÜ

Selçuk Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Gülce, Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i, fakültedeki odasında 2 Haziran’da bıçaklayarak öldürmüştü. Olayın ardından Gülce tutuklanırken, Gülce ve Özdemir’in ilişki yaşadıkları öne sürülen aynı fakültede görevli sekreter Asuman S., gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Konya Selçuk Üniversitesi Celalettin Özdemir Mustafa Özdemir Habertürk Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

emine:

asuman yeni kurbanın varmı şimdi???????????

29
1
yanıtYanıtla
ACI VE GÖZYAŞI:

şunu unutmayın bir kadın evli bir erkeği baştan çıkarırken hiçbir vicdan azabı hissetmez. çünkü aldatılan kadınla ne bir bağı vardır ne de sorumluluğu. ama erkek o kadınla hayatı paylaşma sözü vermiştir. evlatları olmuştur. ciddi bir bağ vardır aralarında. o yüzden biz toplum olarak evli erkekleri baştan çıkaran kadın diye bir deyim oluşturduğumuz halde evli olduğu halde başka kadınlarla ilişkisi olan doyumsuzlara pek birşey söylemeyiz. unutmayın en büyük suç aynı yastığa baş koyduğu insana öncelikle cinsel anlamda değil vicdani anlamda ihanet eden şerefsizlerdir. bu kadın yada erkek olsun hiç fark etmez.

23
2
yanıtYanıtla
ASLI:

Malesef bu olay toplumumuzun gerçeklerini birazda olsa gün yüzüne çıkardı.iş dünyasında neler dönüyor ahlaklı namuslu bayanlar hep haksızlığa uğruyor böyle namussuzlarda baş tacı.ben özel sektörde on yıl çalıştım bir çok iş yeri değiştirdim çevremdeki ahlaksızlıklara tahammül edemediğim için ve her defasında işten ayrılacağımı söylediğim zaman takdir edildim.işimde çok başarılıydım ve mesleğimin zirvesindeyken işi bırakıp evlendim.şimdi azıcık aşım kaygısız başım şu tertemiz hayatımı servetlere değişmem.ama toplumumuzda manevi değerlerin yerini maddiyat aldı malesef.insanlar evlenirken ahlaka değil paraya bakıyor nasıl geldiği çokta önemli değil.ben evli çocuklu bir çok asuman gördüm ve öyle değer görüyorlar ki...

25
0
yanıtYanıtla
ŞAŞKIN:

ölenin hakkı öldürenin hakkı masum çocukların hakkı kocasının hakkı.ne yaptın asuman.boynundaki bu zincirle nasıl bir ömür geçireceksin.

12
0
yanıtYanıtla
konyalı:

koca kaca profösor döçenç olmuşlar akılları uçkurunda yazıklar olsun biri prof biri doçenç allah islah etsin şu mubarek gecede böyle egitmenleri

2
1
yanıtYanıtla
KARTAL BEY:

eline beline diline hakım olacan bak bakalım başın ağıryormu

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title