Haberler

Cüneyt Özdemir ve Atilla Taş arasında gerginlik: Ortalığı velveleye verme

Güncelleme:

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Ekrem İmamoğlu ile röportaj yapan Atilla Taş'ı eleştirince ikili arasında gerilim yaşandı. Özdemir, kendisini yanlış anlayan Taş'a "Havadan nem kapıp yersiz yere ortalığı velveleye verme" dedi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in Ekrem İmamoğlu'nun Atilla Taş'a röportaj vermesi hakkında; "Atilla Taş'a bile röportaj verdi" dediği ileri sürüldü. Bunun üzerine Twitter hesabından açıklama yapan Atilla Taş, Cüneyt Özdemir'in gazeteciliğine atıfta bulununca ikili arasında gerilim yaşandı.

"BENİ KÜÇÜMSÜYORSUN"

Atilla Taş, dün attığı tweette, "Cüneyt Özdemir aklın sıra "İmamoğlu Atilla Taş'a bile çıktı" diyerek beni küçümsüyorsun. Sen Amerika'da mabadın korunaklı sus pusken ben Silivri'de volta atıyordum. Bir vakit internetten canlı yayın için ricalarını kırmadığımı da unutmuşsun Bay snoby Cücü." dedi.

"ORTALIĞI YERSİZ YERE VELVELEYE VERME"

Taş'a cevap veren Cüneyt Özdemir ise, "Sevgili Atilla kardeşim havadan nem kapıp yersiz yere ortalığı velveleye verip atarlanmalarının nedenini tahmin edebiliyorum, orantısız hakaret kelimelerini de bu ruh haline verip yine 'eyvallah' diyorum. Sen yeter ki 'ham çökelek' söyleme, onu artık kaldıramam bak!" cevabını verdi.

Şarkıcı Atilla Taş, Özdemir'in Ham Çökelek hakkındaki söylemine ise şarkının klibini paylaşarak "Al açılırsın" karşılığını verdi.

Cüneyt Özdemir ve Atilla Taş arasında gerginlik: Ortalığı velveleye verme

Cüneyt Özdemir ve Atilla Taş arasında gerginlik: Ortalığı velveleye verme

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Cüneyt Özdemir Atilla Taş Haberler

500

Yorumlar (18)

Hakan uysal:

Boş muhabet yapma atılla gereksiz adam

31
3
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

sen ne konuşuyorsun elin amerikasından pis herif. gel de buradan çığırtkanlık yap bakayım yer mi ?

12
21
yanıtYanıtla
Yasir:

Cüneyt boş yapmış her şeye laf yetiştirince usta gazeteci olunmuyor

5
22
yanıtYanıtla
ALKIM:

Atilla Taşın, C. Özdemir''in mabadı hakkındaki fikirlerine sonuna kadar katılıyorum. Haksızlığı gördüğünde ilk başta ayağa kalkanla, herkes ayağa kaltığında kalkan bir olamaz!

11
14
yanıtYanıtla
patoz:

kavga var kavga. . koş çekirdek getir.

19
5
yanıtYanıtla
tatar:

cüneyt özdemir bir zamanlar çıkıp bir ayet okumuştu haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye (fakat bu aralar çok sesiz görüyorum kendisini)haksızlıkmı yok yoksa ilsiz olmayımı tercih etti bilemedim

10
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yiyin lan birbirinizi boş işler müdürleri

10
1
yanıtYanıtla
#Yorumcu:

İkisi de piyasa dan çıkmış gündem de nasıl kalabilirim cabasında ?

5
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Cüneyt Özdemir şuan Türkiyede zaten. Bilmeyip boş yapan cahil cühela ordusu bi susun artık.

4
1
yanıtYanıtla
mahmado:

cuneyt ozdemır boş ve korkak bır gazetecı ne işi var abd de keyıfcı gımbal gatecısı senı korkak neden kaçtın işler duzelıncemı gelıceksın orta yol yolcusu

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title