Haberler

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği "Cumhuriyete Doğru" tiyatro oyunu sahnelendi

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği "Cumhuriyete Doğru" tiyatro oyunu sahnelendi Milli Eğitim Bakanlığının Cumhuriyet'in 100. Yılı projeleri kapsamında hayata geçirdiği "Cumhuriyete Doğru" tiyatro oyunu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla sahnelendi.

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği "Cumhuriyete Doğru" tiyatro oyunu sahnelendi

İSTANBUL - Milli Eğitim Bakanlığının Cumhuriyet'in 100. Yılı projeleri kapsamında hayata geçirdiği "Cumhuriyete Doğru" tiyatro oyunu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla sahnelendi.

Cumhuriyet'in 100. Yılı projeleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığının hayata geçirdiği "Cumhuriyete Doğru" tiyatro oyunu Zorlu PSM'de yapıldı. 110 kişilik bir sanatçı kadrosu olan ve Bora Severcan'ın yazıp yönettiği oyunda, Milli Mücadele ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundaki kahramanlık hikayesi anlatılıyor.

Başrollerini Serdar Yeğin, Gülen Karaman, Erhan Yazıcıoğlu, Ahmet Yenilmez, Zuhal Yalçın, Levent Özdilek, Şebnem Özinal, Ziya Kürküt, Sefa Zengin, Yiğit Yapıcı ve Volkan Severcan'ın paylaştığı oyuna Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in de katıldı. Bora Severcan tarafından yazılan ve yönetilen tiyatro oyununun orijinal müzikleri ise Selim Atakan tarafından bestelendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Tekin Etkinlikler Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title