Haberler

Sümeyye-Selçuk Bayraktar çiftinin 2. bebeği dünyaya geldi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Bayraktar, ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Sümeyye-Selçuk Bayraktar çiftini hastanede ziyaret eden Erdoğan, torununun kulağına adını okudu. Bebeğe Asım Özdemir ismi verildi. Özdemir, Selçuk Bayraktar'ın vefat eden babasının adıydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9. torunu dünyaya geldi. Sümeyye- Selçuk Bayraktar çiftinin ikinci çocuğuna "Asım Özdemir" ismi verilirken, hastaneye giden Erdoğan torununun kulağına adını okudu.

9. TORUNA ASIM ÖZDEMİR İSMİ VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sümeyye- Selçuk Bayraktar çiftini hastanede ziyaret etti. Burada torunu ve kızının sağlık durumuna ilişkin bilgi alan Erdoğan, torununun kulağına adını okudu. Bebeğe, Asım Özdemir adının verildiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hastane ziyaretinde eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9'uncu torunu dünyaya geldiSümeyye Erdoğan Bayraktar - Selçuk Bayraktar

BAYRAKTAR'DAN İLK AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Selçuk Bayraktar, "Yaratan ve esirgeyen Rabbimize hamd olsun. Evladımız Asım Özdemir Bayraktar, pazartesi sabahı dünyaya geldi. Rabbimize şükürler olsun; bebeğimiz ve annemiz sağlıklı. Dualarınızı ve bir Maşallah'ınızı alırız. Rabbim, hepimize hayırlı nesiller ihsan eylesin…" ifadelerini kullandı.

Sümeyye-Selçuk Bayraktar çiftinin 2. bebeği dünyaya geldi

SELÇUK BAYRAKTAR'IN BABASININ İSMİ

Bebeğe Selçuk Bayraktar'ın 2021 yılında vefat eden babası Özdemir Bayraktar'ın isminin verilmesi dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Esra-Berat Albayrak çiftinden 4, Bilal-Reyyan Erdoğan çiftinden 3 torunu bulunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Selçuk Bayraktar Selçuk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (41)

haksız mıyım:

allah, neslini çoğaltsın bu adamın. ülkeye bunlardan lazım. vatansever, müslüman adam. lgbt hayranı, bölücü sevicilerden, değerlerimize düşmanlardan hayır gelmez.

926
279
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Allah analı babalı büyütsün, babası gibi vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah...

911
171
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Bu mesajı beğenmeyen angut acaba neyini beğenmedi ben de onu merak ettim.

yanıt387
yanıt138
Erkan Arslan:

Ye Kürküm Ye israil Yapimi Bayraktari Türkiye Cumhuriyetine Yutturan Adam Sanada Helal Olsun Oyununu Güzel Oynadin

199
738
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Kurt ve Alperen çok güzel adın kardeşim ne demek istedin açıklar mısın umarım adınla kurt'un olduğu yerdesin

yanıt14
yanıt17
Mustafa Levent:

Kesinlikle rum, ermeni yada yahudi azınlıklardansın sadece onlar bu ülkeye faydası olanları sevmez. türk isimleri ve kimliklerinizle bizden gibi görünür Atatürkü de kalkan olarak kullanırsınız 20ler 3milyon nüfusnuz vardı bugün artık kaça ulaştınız bilmiyorum ama azınlık falan değilsiniz bu ülkede fitne çıkarmaktan başka işe yaramayan anadolu insanından olmayan bir güruhsunuz

yanıt75
yanıt15
Fatih :

kafa pırıl pırıl. arada bakımlarını yaptır, yağını suyunu koymayı unutma.

yanıt406
yanıt108
Kurt Alperen:

Sen gibi zekiler varken bize bişey olmaz.togg da italyadan geliyor.ne İtalyanlar farkında ürettiği aracın ne israil.sadece bizi olsa 57 ülke ile İsrail'i bile kandırıyor birtek sizi kandıramıyo.çok zekisiniz çook

yanıt297
yanıt89
BLACK LİON:

BİZENE ÇOKMU ÖNEMLİ ÇOKKK GEREKSİZ BİR HABER .

228
388
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Allah hayırlı etsin vatana millete babası gibi hayırlı evlât olsun inşAllah

472
94
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title