Haberler

Cumhur İttifakı kararı partide depreme neden oldu! DSP'de 3 genel başkan yardımcısı istifa etti

Güncelleme:

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın AK Parti heyeti ile yağtığı görüşmenin ardından Cumhur İttifakı'na destek vereceğini açıklaması partide depreme neden oldu. Karar sonrası DSP Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Karakülçe, Onur İste, Dilara Tambova görevlerinden istifa etti.

Ak Parti heyetinin sabah saatlerinde ziyaret ettiği Demokratik Sol Parti (DSP) 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı aldı. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu seçimde desteklenmesi yönünde görüşümüzü oluşturduk" dedi. Aksakal, seçimlere AK Parti listelerinden gireceklerini de açıkladı.

KARAR SONRASI PARTİDE İSTİFA DEPREMİ

DSP'nin aldığı karar sonrası partide istifa depremi yaşandı. DSP Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Karakülçe, Onur İste, Dilara Tambova görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

"DOĞRULTU TUTARLILIĞ TAŞIMIYOR"

Dilaro Tambova sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Partimizin! Bugün içinde bulunduğu durum nedeniyle; benim açımdan, doğrultu tutarlılığı taşımayacağı inancımdan dolayı; yaklaşık 5 dönemdir, büyük bir gurur ve özveriyle sürdürmüş olduğum DSP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden, istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

Cumhur İttifakı kararı partide depreme neden oldu! DSP'de 3 genel başkan yardımcısı istifa etti

"BEN HEP OLDUĞUM YERDEYİM"

Onur İste de sosyal medyadan istifa açıklaması yaptı. İste, "Sevgili dostlarım, ben hep olduğum yerdeyim. Bunun gereği olarak, bugün itibariyle, şimdiye kadar gururla yürüttüğüm DSP genel başkan yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Saygısını ve sevgisini esirgemeyen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı kararı partide depreme neden oldu! DSP'de 3 genel başkan yardımcısı istifa etti

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Selçuk Karakülçe Dilara Tambova AK Parti Selçuk Dsp Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

erge_nekon:

Dsp nin bu tavrını taktir ediyorum,gerçek anlamda milli bir duruş sergilediler, dsp gibi bir sol parti cumhuru desteklediğini göre demekki doğru yoldayız

8
5
yanıtYanıtla
Hüseyin Kılıç:

Güle güle

1
5
yanıtYanıtla
esrefpasali:

moda oldu, herkes ayagina sıkıyor....

2
3
yanıtYanıtla
Türkiye Anavatan:

Sağ seçmen oyunu ecevite 2 defa vererek başbakan yaptı ey istifa edenler duynuzmu bosver başkan temizlik olmuş hiç üzülme 85 milyon Türkiye de adam mı yok

1
1
yanıtYanıtla
Medeni Bingöl:

Ecevit in yolundan sasmak akil mantik isi degil Oh olmus

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title