Haberler

Çatalca Belediyesi Yüzme Kursu Yaz Sezonunu Kapattı

Güncelleme:

Çatalca Belediyesi Eğitim, Müzik ve Spor Okullarının bir branşı olan ve büyük rağbet gören yüzme kursu bu yaz sezonunu kapattı.

Çatalca Belediyesi yüzme havuzunda haziran ayının ortasından bu yana eğitim veren kursun sonunda öğrenciler nasıl yüzdüklerini ayrı ayrı stillerde gösterdiler. Öğrenciler, eğitimcilerinin komutlarıyla ilk önce serbest, sonra kurbağalama ve son olarak da sırt üstü yüzerek yaz boyunca devam eden kursta neler öğrendiklerini hünerlerini sergileyerek gösterdiler. Yüzme gösterisinin ardından Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tuncer Marangoz bir konuşma yaparak, yüzme kursu haricinde; Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde keman, bale, tiyatro, gitar, İngilizce gibi birçok dalda kursun hizmet verdiğini hatırlatarak velileri ve öğrencileri kurslara davet etti. Ardından Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Sezer bir konuşma yaptı.

Metin Sezer konuşmasına velilere teşekkür ederek başladı. Yüzmenin riskli bir iş olduğunu belirten Sezer, bu anlamda Çatalca Belediyesi'ne güvenen velilere teşekkür etti. Farklı stillerde yüzen öğrencilerin başarılarını da kutlayan Metin Sezer, imkanlar sunulduğunda çocukların yeteneklerinin ortaya çıktığının altını çizdi.

Konuşmalar sonrasında kursun son suya girişi yapıldı. Eğitmenlerin komutuyla beraber bütün kursiyerler kendilerini önceden çekindikleri, şimdi ise rahatça kulaç attıkları suya bıraktılar. Programın sonunda ise öğrencilere sertifikaları verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Metin Sezer Çatalca Güncel Haberler

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title