Haberler

Caretta Yayınlarında Fuara Özel İmza Günü Coşkusu Yaşanıyor

Güncelleme:

Yayıncıların da, kitap severlerin de tüm yıl boyunca heyecanla beklediği dönem geldi; 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 2 Kasım 2013 Cumartesi start alıyor.

Yayıncıların da, kitap severlerin de tüm yıl boyunca heyecanla beklediği dönem geldi; 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 2 Kasım 2013 Cumartesi start alıyor. Hafta boyunca yayınevlerinin rengarenk standlarında binlerce yeni kitap okuyucusuyla buluşacak. Caretta Yayınları da raflarda yerini almaya hazırlanan yepyeni kitaplarını, Salon 2 211B adresinde düzenleyeceği imza günleriyle tanıtacak.

Satış Gurusu Devrim Ersöz'den "Ezber Bozan Satış Teknikleri"

Devrim Ersöz, Caretta Yayınlarından Tortuga markasıyla okuyucusuyla buluşturduğu kitabı Ezber Bozan Satış Teknikleri'ni 3 Kasım 2013 Pazar günü 12:00-13:00 saatleri arasında imzalayacak. Satışta zirveyi hedefleyenlere rehber olacak nitelikteki kitap, iletişimin keyifli inceliklerini eğlenceli ve akıcı bir dille anlatıyor.

Zorlu Bir Kaçış Serüveninin Yaşanmış Öyküsü: Beyaz Güvercin

Leyla Özbay annesinin gerçek yaşam öyküsünden yola çıkarak yazdığı romanı Beyaz Güvercin'i yine 3 Kasım 2013 Pazar günü 14:00-15:00 saatleri arasında hayranları için imzalayacak. "Beyaz Güvercin"le, Çarlık Rusya'sının prestijli şehirlerinden Rostav'dan başlayarak İstanbul'da sona eren bir kaçışın dramatik öyküsü, dönemin gerçek tanıklarının izlenimleriyle okuyucusuyla buluşuyor. Aristokrat bir aileye mensup genç ve güzel Beyaz Güvercin'in Bolşevik Devrimi'nin zulmünden kaçarken başından geçenler, okuyucuyu kimi zaman kahkahalara boğarken kimi zaman da iç sızlatıyor...

Gürdoğan Yurtsever'in Kaleminden "Fenerbahçe Değişim ve Dönüşüm"

Yine 3 Kasım 2013 Pazar günü 16:00-17:00 saatleri arasında, tam da Fenerbahçe kongre heyecanını yaşarken, Gürdoğan Yurtsever "Fenerbahçe Değişim ve Dönüşüm" adlı kitabını Caretta Yayınları standında taraftarları için imzalıyor olacak. Fenerbahçe'nin 1980'li ve 1990'lı yıllarında içinde bulunduğu sorunlardan hareketle, 2000'li yıllarla birlikte yaşamaya başladığı değişim ve dönüşümü tüm boyutlarıyla ortaya koyan çalışma, kulübün yakın geçmişine de ayna tutuyor.

Mesut Avcı ile Şiir Dolu Bir Yolculuk

9 Kasım 2013 Cumartesi günü de Caretta standı imza günü heyecanını yaşayacak. 11:00-12:00 saatleri arasında Mesut Avcı, duygu dolu dünyasını şiirseverlerle paylaşacak, kitaplarını imzalayacak.

Kültürlü Hadiseler'le Kamil Masaracı...

Cumhuriyet Gazetesi'ndeki çizgileriyle uzun yıllar "güldürürken düşündüren", karikatürlerindeki karakterlere zaman zaman tek bir cümle, zaman zaman bir kelime söyleten, hatta tek bir kelime bile söyletmeden onları konuşturmayı başaran ve "hayranlarını" her daim gülümseten Kamil Masaracı, çizgilerinden derlediği kitabını yine hayranları için 9 Kasım 2013 Cumartesi günü 12:00-13:00 saatleri arasında imzalayacak.

Aile Şirketlerinde İkinci Kuşak Olmak; Pembe Çantalı Kız'ın Kaleminden...

Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma-Pembe Çantalı Kızın Hikayesi", fuarda ilk kez okuyucusuyla buluşacak eserlerden. Berrak Dalkılıç Çekin, 9 Kasım 2013 Cumartesi günü, 14:00-15:00 saatleri arasında bir yandan deneyimlerini ve yaşadıklarını yazıya döktüğü kitabını imzalarken, bir yandan da keyifli sohbetiyle imza gününe renk katacak.

Mehmet Ömür'le Hayatın Renklerine Dair...

Ve son olarak yine 9 Kasım 2013 Cumartesi 16:00-17:00 saatleri arasında Mehmet Ömür, "Paris:Keyifle Yemek Yiyeceğiniz 100 Lezzet Durağı" ve "Kadehdeki Aşk Şarap" kitaplarını meraklıları için imzalayacak.

Yayıncıları ve kitap severleri bir araya getirecek fuarın renkli dünyasının kapıları tam 9 gün boyunca açık kalacak. Caretta Yayınları ise Salon 2'de, 211B Numaralı standda fuar heyecanını kitap severlerle paylaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mesut Avcı Fenerbahçe İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title