Haberler

Bursa Çaldığı Ziynet Eşyasını Nişanlısına Hediyi Olarak Verdi

Çaldığı ziynet eşyasını nişanlısına hediyi olarak verdiGüvenlik kamerası görüntüleriBURSA'da arkadaşı Murat Yavuz ile birlikte hırsızlık amacıyla girdiği evden aldığı ziynet eşyalarını, nişanlısı Zeynep G.

Çaldığı ziynet eşyasını nişanlısına hediyi olarak verdi

Güvenlik kamerası görüntüleri

BURSA'da arkadaşı Murat Yavuz ile birlikte hırsızlık amacıyla girdiği evden aldığı ziynet eşyalarını, nişanlısı Zeynep G.'ye hediye olarak verdiği iddiasıyla Mazlum Akça ve arkadaşı, polis tarafından kaldığı evde yakalandı. Polis aynı evde bulunan Akça'nın nişanlısı Zeynep G. ile kız arkadaşı N.A.'yı da gözaltına aldı.

Bursa'da Merkez Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde geçen hafta 4 eve girerek 50 bin lira değerinde ziynet eşyası ve nakit paranın çalındığı hızlık olaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Güvenlik kamera görüntülerini de inceleyen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri, zanlılardan birinin hırsızlık suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Mazlum Akça ile 5 yıl önce hırsızlık amacıyla girdiği evde ev sahibinin gelmesi üzerine 1'nci kattan atlayınca yaralanıp gözaltına alınan ve daha sonra serbest kalan Murat Yavuz olduğunu belirledi.

Polis daha sonra Akça ile Yavuz'un birlikte kaldığı Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesi'ndeki evini tesbit etti. Bu eve baskın yapan polis, her iki zanlı ile aynı evde bulunan Akça'nın nişanlısı Zeynep G. ile Uludağ Üniversitesi'nde öğrenci olan kız arkadaşı N.A.'yı gözaltına aldı. Polis, evde yapılan aramada bir miktar para ile Akça'nın hırsızlık sonrası Zeynep G.'ye hediye amacıyla verdiği bazı ziynet eşyalarını buldu.

Emniyet MÜdürlüğü'nde sorgulamaları yapılan 4 kişi hırsızlık ve hırsızlık malı almak suçlarından bugün adliyeye sevkedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Yavuz Akça Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title