Haberler

92 Yaşındaki Eşref Kolçak Son İsteğini Açıkladı: Çalışarak Ölmek İstiyorum

Güncelleme:

Rahatsızlığından dolayı hastanede tedavi gören 92 yaşındaki usta oyuncu Eşref Kolçak, "Ben çalışarak ölmek istiyorum" açıklamasıyla herkesi şaşırttı.

Yeşilçam'a Gönül Verenler Derneği'nin 25 üyesi, usta oyuncu Eşref Kolçak'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyarette konuşan 92 yaşındaki Eşref Kolçak, "Ben, çalışarak ölmek istiyorum" dedi. Usta oyuncu, ziyareti düzenleyen dernek başkanı Muharrem Erdemir'in hastaneye gelmesine ise sinirlendi ve 'Senin burada olman beni rahatsız etti diye tepki gösterdi.

HASTANEDE YALNIZ BIRAKMADILAR

Yeşilçam'a Gönül Verenler Derneği'nin başta Gani Rüzgar, Muharrem Erdemir, Hasan Yıldız, Engin Aksu, Necdet Kökeş olmak üzere 25 üyesi, bir süredir Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi gören usta oyuncu Eşref Kolçak'ı (92) ziyaret etti. Kolçak'a moral ziyareti için İstanbul'dan gelen Yeşilçam oyuncuları, usta oyuncunun her zaman yanında olduklarını belirtti. Arkadaşlarını görünce duygulanan Kolçak, gelenlere teşekkür etti. Kendisini ziyarete gelen oyuncuların gösterdiği inceliği bir çok sanatçı arkadaşının göstermediğini belirten Kolçak, "Gerçi gösterseler ne olur Ben bundan bir şey kazanmam ya da kaybetmem" dedi.

"ÇALIŞARAK ÖLMEK İSTİYORUM"

Çalışarak ölmek istediğini vurgulayan Kolçak, "Allah gani gani rahmet eylesin Fikret Hakan bir röportajında 'bizi çalıştırmamakla öldürüyorsunuz' dedi. Bunu dedikten 15 gün sonra öldü. Ben yine söylüyorum. Ben çalışarak ölmek istiyorum. Ben dünyanın her yerinde tanınan bir insanım. Avustralya'dan Kanada'ya kadar dünyanın her yerinde benim imzalı resmim var." dedi.

"NEREDE OLURSAM OLAYIM BİR DAHA YANIMA GELME"

Kolçak, geçmişte düzenlemiş olduğu bir organizasyon sebebiyle sinirli olduğu Yeşilçam'a Gönül Verenler Derneği Başkanı Muharrem Erdemir'in ziyarete gelmesine ise sinirlendi. Ziyaret programını da düzenleyen Erdemir'in söze girmesi üzerine Kolçak, "Senin burada olman bile beni rahatsız etti. Nerede olursam olayım, bir daha benim yanıma gelme. Beni rahatsız ediyorsun. Seni istemiyorum" dedi.

"SAYGI DUYUYORUM"

Erdemir ise yaptığı açıklamada, Kolçak'a saygı duyduğunu, ziyaret için hazırlık ve organizasyonu bizzat yaptığını belirterek, "Geçmişte organize ettiğim bir programda Eşref Kolçak ile bir başka sanatçı kavga etmişlerdi. Kavgaya benim sebep olduğumu düşündüğü için bana böyle davrandı. Eşref Kolçak babam yaşında, dedem yaşında, ona saygı duyuyorum" dedi.

'KOLÇAK YEŞİLÇAM'IN DUAYENİ'

Eşref Kolçak'ı ziyaret için 25 kişilik grup halinde hastaneye geldiklerini belirten ziyaret hakkında da bilgiler veren Erdemir, "İstanbul Yakacık'taki huzurevinde kalan bazı arkadaşlarımızı da alarak ziyarete geldik. Kolçak Yeşilçam'ın ustası, duayeni. Bu yüzden gelip bir ziyaret edelim dedik. Çok da güzel oldu. 25 kişiyi burada görünce kendisi de çok mutlu oldu." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eşref Kolçak Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (42)

hüseyin kaya:

çalışarak ölmek istiyorsan camiye gelde ben ALLAH için bahçeyi ben süpürürken sen çöpleri torbaya doldur

35
10
yanıtYanıtla
YORUMCU:

Sonra da namaza götüreceksin değil mi? Seni seniii :)

yanıt15
yanıt1
erman genç:

ulan bu hırs ne bee Azrail unutmuş seni 92 yaş olmuşun konuşup duyduğuna dua et kim napsın seni. .

19
3
yanıtYanıtla
nasihat:

birazda öbürt tarafa çalış

13
8
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Allah aşkına çalışarak derken? sinema setinde koltuk mu olacaksın mübarek

11
9
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

boş adamlar..

16
3
yanıtYanıtla
ADA:

gelmişsin 92 yaşına daha çalışmayı düşünüyorsun gençlere bile iş yok yeter da git artık öbür tarafa

6
10
yanıtYanıtla
azrail:

HEVLA YOLDA 1 HAFTA YOLCU YAZIN KENARA NOT ALIN

4
9
yanıtYanıtla
tuharek:

ziyaretine gelen birisine bir daha gelme senden rahatsız oldum denmez, yaşın 92 olmuş ama çok terbiyesizsin,

8
4
yanıtYanıtla
İsmail karaköy:

Büyük geçmiş olsun usta oyuncumuza. . . . Sen yeterince çalıştın bunu hepimiz bilyoruz

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title