Haberler

BTvizyon Toplantılarının Ankara Ayağı Tamamlandı

Güncelleme:

14 kasımda İnterpromedya tarafından düzenlenen ve yoğun ilgi gören Ankara BTvizyon Toplantısı, kamu ve özel sektör BT profesyonellerini buluşturdu.

14 Kasım'da İnterpromedya tarafından düzenlenen ve yoğun ilgi gören Ankara BTvizyon Toplantısı, kamu ve özel sektör BT profesyonellerini buluşturdu. İnterpromedya Genel Müdürü Murat Göçe, BTvizyon toplantılarıyla bundan sonra Anadolu şirketlerine daha çok ulaşılacağına dair vurgu yaptı.

Barikat/Check Point, Bicom, Boer, Canon, e-Finans, Enel, ETB, GlassHouse, Karel, Proline, TP-Link firmalarının katıldığı Ankara BTvizyon Toplantısı,3 farklı salonda, 9 oturuma ev sahipliği yaptı. Toplantıda; veri yedekleme teknolojilerinden BT yönetimine, kurumsal güvenlikten doğru enerji çözümlerine kadar vizyoner çözümler sunuldu.

"Tükiye'nin En Büyük Kağıtsız Ofis Projesi"

Toplantının ilk bölümünde; GlasshouseTeknik Danışmanı Hakan Dinçel,TP-Link Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer sunumlarıyla yer aldı. Bicom Kanal Direktörü Erhan Şerbetçioğlu gerçekleştirdiği sunumda, doküman yönetim çözümlerine değinerek; "Arşivlenmiş belgelerin saklanabilir, yedekleme çözümleriyle sunulabiliyor olması gerek. Kamu, sağlık, finansal hizmetler, lojistik ve telekom uygulama alanları. Garanti Teknoloji'de gerçekleştirilen 'Kağıtsız Şube Projesi' Türkiye'nin en büyük kağıtsız ofis projesidir. Burada Kodak Tarayıcı kullanılıyor." Şerbetçioğlu, "Yılda 78 bin ağaç, evlerimize kredi kartı ekstresi olarak geliyor" şeklinde çarpıcı bir açıklama yaptı.

Güvenlik Çok Dinamik Bir İş

Toplantının ikinci bölümünde; e-Finans Genel Müdürü Sadi Abalı ve Genel Müdür Yardımcısı Okan Murat Dönmez, Proline Ar-Ge Direktörü Banu Altay sunumlarını katılımcılarla paylaştı.
Barikat/ Check Point firmasının sunumunda kurumsal güvenlik çözümleri aktarıldı. Checkpoint Ağ Güvenliği Uzmanı Özgür Köse; Check Point 2013 Güvenlik Raporu hakkında bilgi verdi. Köse, "Güvenlik çok dinamik bir iş. Her gün riskler, istekler artar; şüpheli trafikleri çok iyi analiz etmek durumundayız. En büyük yük sistem yöneticilerine düşüyor" ifadesini kullandı.

Bilgi Paylaştıkça Büyüyor ve Güzelleşiyor

Karel, ETB ve Enel firmaları, BTvizyon'un üçüncü ve son bölümünün oturumlarını gerçekleştirdi. Karel Kamu Sektörü Satış Müdürü Jale Modalı, ETB Ankara Bölge Müdürü Özgün Sapmaztürk ve Enel Satış Müdürü Tuğba Taşdelen sunumlarını katılımcılara aktardı.

Toplantıların bitiminde öğle yemeğinde bir konuşma gerçekleştiren İnterpromedya Genel Müdürü Murat Göçe de "Bilgi paylaştıkça büyüyor ve güzelleşiyor. İnterpromedya bu etkinlikleriyle bilginin paylaşımını sağlamış oluyor. BTvizyon toplantıları bundan sonra Anadolu'nun birçok şehrinde çok daha fazla düzenlenecek ve çok sayıda şirkete bu yolla ulaşılacak" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Dinçer Canon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title