Haberler

Bazı İllerde Emniyet Müdürlerinin Değişmesi

Ankara Emniyet Müdürlüğüne atanan Kartal: "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız"

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünden Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadri Kartal, "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Kartal, katıldığı bir cenaze töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, önemli bir görevin kendisine tevdi edildiğini belirterek, bu görevin çok büyük bir sorumluluk olduğunu, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını kaydetti.

Resmi Gazete'de yer alan karara göre, Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne atanmıştı.

Kadri Kartal, 1961 yılında Mersin'de doğdu. Kartal, 1979 yılında Polis Koleji ve 1983 yılında Polis Akademisi'ni bitirerek komiser yardımcısı rütbesi ile emniyet teşkilatında göreve başladı. Değişik rütbelerde Edirne, Erzincan, Denizli ve İzmir Emniyet Müdürlüklerinde, Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında Başmüfettiş olarak görev yaptı. Son olarak Niğde Emniyet Müdürlüğü görevindeyken 13 Ocak 2010 tarihli kararnameyle Kırıkkale Emniyet Müdürü olarak atandı. Kadri Kartal, evli ve iki çocuk babası. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kadri Kartal Kırıkkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title