Haberler

Ankara'da meydana gelen sağanak yağışta evlerini su basan anne ile kızın kurtarıldığı anlar kamerada

Güncelleme:

Ankara'da zemin katta bulunan evlerini su basan anne ve kızı boğulmak üzereyken polis tarafından son anda kurtarıldı. Anne ve kızın sel sularından kurtarılma anları da saniye saniye kameralara yansıdı.

Başkent Ankara'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sele neden oldu. Çok sayıda ev ve iş yeri de yoğun yağış sonrası sular altında kaldı. Zemin katta bulunan evlerini su basan anne ve kızı boğulmak üzereyken polis tarafından son anda kurtarıldı.

Olay, akşam saatlerinde Sincan İlçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi, Birgül Sokakta bulunan bir apartmanın zemin katında meydana geldi. Bir anda bastıran sel suları, anne ve kızının oturduğu evin tavanına kadar yükseldi. O sırada evde bulunan anne Nurgül ile kızı Sude sel suları içinde kaldı.

ANNE İLE KIZI BOĞULMAKTAN SON ANDA KURTARILDI

Suda boğulmak üzere olan anne ve kızına Sincan Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu. Komiser Yardımcıları Hakan Gür ile Kadir Gönüllüer, anne kızın mahsur kaldığı evin kapısını kırarak boğulmak üzere olan anne ve kızı güvenli bir şekilde dışarı çıkardı. Anne ve kızının kurtarılma anları ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500

Yorumlar (13)

bodrum:

bu insanları bodrumda yaşamaya mecbur kılan düzen ve ev sahipleri ALLAH belanızı versin.

38
3
yanıtYanıtla
vatandaş.:

amin.

yanıt1
yanıt0
58li:

taa 1930''da çıkan umumi hıfzıssıhha kanununun 250 ve 252. ci maddelerine göre konutların hem inşası, hem de inşaatı bitmiş konutların iskana açılması için sağlığa uygunluk şartı aranır. inşaat ruhsatları ve yapı kullanma izinleri bu kanuna istinaden zorunludur, yoksa belediyeler haraç alsın diye değil. eğer yönetimler sorumluluklarını layıkıyla yerine getirseler bu risklerden dolayı zemin altı iskana izin vermemeleri gerekir. yöneticileri buna göre seçmemiz lazım

yanıt7
yanıt0
adonis:

Bu devirde deniz olmayan bir memlekette evin bodrumunda boğularak ölme ihtmali. . yazarken bile garip geldi. 20 yılda çok ilerlemişiz. Avrupa bizi kıskaniyurrr.

27
5
yanıtYanıtla
perdeliler:

doğal olan felaketide hükümete bağladınya perdeli beyinler giderek çoğalıyorsizin ağzınızın açık izlediğiniz californiada 4 kişi hayatını kaybetti geçen hafta doğal felaketten

yanıt9
yanıt6
.istanbull:

Önceki belediyenin yapmadığı 25 yılda yapmadığı alt yapı işte ispatı ne yapmış 25 yıldır acaba sadece beton yığını dikiyor lar birde ceblerini kabartıyorlar

24
6
yanıtYanıtla
La edri:

Helal olsun polisime

29
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

aslanlara bak hele. Allah razı olsun sizden.

27
1
yanıtYanıtla
gerçekleri konuşan ülkücü:

fakirliğin gözü kör olsun

13
2
yanıtYanıtla
Bir balta:

Bir baltaya sap olmadığınız belli oluyor.

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title