Haberler

Başkan Günel, sorunları yerinde çözüyor

Güncelleme:

Başkan Günel, sorunları yerinde çözüyor Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in Mobil Ofis Hizmet Aracı ile son durağı Davutlar, Güzelçamlı ve Soğucak mahalleleri oldu.

Başkan Günel, sorunları yerinde çözüyor

AYDIN - Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in Mobil Ofis Hizmet Aracı ile son durağı Davutlar, Güzelçamlı ve Soğucak mahalleleri oldu. "Belediye başkanının makamı sokaklardır" anlayışı ile her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ömer Günel, geçtiğimiz hafta meydana gelen sağanak yağışın etkili olduğu alanları ziyaret ederek esnafın ve mahalle sakinlerinin sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Mobil Ofis Hizmet Aracı ile yaptığı inceleme ve ziyaretlerini sürdürüyor. Belirlenen program ve gelen talepler doğrultusunda mahalle ziyaretlerinde bulunan Başkan Ömer Günel, son olarak Davutlar, Güzelçamlı ve Soğucak Mahalleleri'nde vatandaşlarla buluştu. Davutlar Mahallesi Muhtarı Erol Yağcıoğlu, Soğucak Mahallesi Muhtarı Mehmet Bozok, ve Güzelçamlı Mahallesi Muhtarı Remzi Atıcı'dan bilgi alan Başkan Ömer Günel'e Belediye Başkan Yardımcıları Remzi Çengel, Özgür Batçıoğlu, Meclis Üyeleri Hasan Çelik, Funda Şenol, Emre Fazlılar, birim müdürleri ile İYİ Partili ve CHP'li ilçe yöneticileri eşlik etti. Geçtiğimiz hafta sağanak yağışın etkili olduğu bölgelerde incelemelerde bulunan Başkan Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde yürütülecek çalışmalarla bölgedeki altyapı sorunlarının 2021 yılında tamamen çözüleceğini belirtti.

Üç mahalleye yağmur suyu hattı döşeneceğini ifade eden Başkan Ömer Günel "Bugün sabahın erken saatlerinden itibaren Güzelçamlı, Davutlar ve Soğucak Mahalleleri'nde aşırı yağışlardan sonra ekip arkadaşlarımla birlikte bir inceleme gezisinde bulunduk. Aynı zamanda hemşehrilerimizle konuşup dertlerini dinledik. Yapmış olduğumuz tespitlere göre Aydın Büyükşehir Belediyemiz ve ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde çalışıp, yaşanan sorunlara kalıcı çözümler üreteceğiz. Biz bütün mahallelerimize eşit mesafedeyiz ve tüm mahallelerimize en kaliteli hizmeti götürmek için çalışıyoruz. Kentimizde yaşanan tüm alt ve üst yapı sorunlarının takipçisiyiz. Kuşadası Belediyesi olarak hiçbir konu ile ilgili olarak 'yetki ve sorumluluk alanımızda değil' demedik, demeyeceğiz. Kentimizi ve hemşehrilerimizi ilgilendiren her sorunu çözmek için gerekli girişimlerde bulunmakla yükümlüyüz. Çözüme kavuşana kadar hiçbir sorunun peşini bırakmıyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ömer Günel Güzelçamlı Davutlar Soğucak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title