Haberler

Başçiftlik Kaymakam Vekili İsmail Yüksel, Belediye Başkanı Şaban Bolat'ı ziyaret etti

Güncelleme:

Başçiftlik Kaymakam Vekili İsmail Yüksel, Belediye Başkanı Şaban Bolat'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Yüksel, Bolat'ı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde seçilmesi dolayısıyla tebrik etti ve birlikte çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Bolat da Yüksel'e teşekkür ederek, ilçe halkının hizmetinde olduklarını ve gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Başçiftlik Kaymakam Vekili İsmail Yüksel, Belediye Başkanı Şaban Bolat'ı ziyaret etti.

Yüksel, Bolat'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Yüksel, "31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkanlığına seçilen Bolat'ı tebrik ediyorum. Görevinde başlarılar diliyorum. Beraber ilçemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. " dedi.

Bolat da Yüksel'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Bayramdan önce teslim alarak görevimize başladık. Bütün Başçiftlikli hemşehrilerimin hizmetindeyim. İlçemiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Herkese kapımız açık. Güzel hizmetler yapacağız inşallah." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Yüksel Başçiftlik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title