Haberler

Yeşilçam'ın Unutulmaz Oyuncusu Aytaç Arman Adana'da Toprağa Verildi

Güncelleme:

Kanser tedavisi görürken 69 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Aytaç Arman, memleketi Adana'da son yolculuğuna uğurlandı.

Kanser tedavisi görürken 69 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Aytaç Arman, memleketi Adana'da son yolculuğuna uğurlandı.

Aytaç Arman'ın tabutu Adana Büyükşehir Belediyesi önüne getirilirken, sanatçının tabutuna dostları karanfil bıraktı. Törene katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Aytaç Arman Adana'da Toprağa Verildi

SANATÇI DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Adanalı oyuncu Aytaç Arman'ın cenazesi, Büyükşehir Belediyesi önündeki törenin ardından Kabasakal Mezarlığı'na getirildi. Burada gerçekleşen cenaze törenine, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Arman'ın eski eşi Radife Baltaoğlu, oğlu Erdem İnce, sanatçı dostları ve vatandaşlar katıldı.

Aytaç Arman Adana'da Toprağa Verildi

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Bakan Ziya Selçuk, Arman'ın sanatçı dostları ve oğlu Erdem İnce oyuncunun tabutuna omuz verdi. Aytaç Arman'ın cenazesi Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"AYNI UÇAKTA BU ŞEKİLDE GELECEĞİMİZ HESAPTA YOKTU"

Sanatçı Menderes Samancılar "Onunla aynı uçakta bu şekilde geleceğimiz hiç hesapta yoktu. Onun kalbi, yüreği en çok Adana'da atardı. Kendi topraklarında kalmayı tercih etti. Sizlerden ayrılmayı istemedi" diye konuştu.

Aytaç Arman Adana'da Toprağa Verildi

"SEVENLERİ ONU ANDIĞI SÜRECE BABAM HALA YAŞIYOR"

Aytaç Arman'ın oğlu Erdem İnce de, "Babam birçok insan tanıdı hayatı boyunca. Birçok insan hayatına etki etti ama Adana insanının, bu kalabalığın ona değer veriyor olması çok başka bir şey. Siz, biz, tüm sevenleri onu andığı sürece benim babam hala yaşıyor" diye konuştu.

Aytaç Arman Adana'da Toprağa Verildi

Aytaç Arman Adana'da Toprağa Verildi

Aytaç Arman Adana'da Toprağa Verildi

Aytaç Arman Adana'da Toprağa Verildi

Aytaç Arman Adana'da Toprağa Verildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aytaç Arman Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

BATTALGAZİ:

Cahiller ilk sorulacak namazdır namaz yoksa diğer suallere geçilmeyecek direk cehennem namaz cennetin anahtarıdır ha şöyle diyebilirsiniz adam namaz kılıyor kul hakkı yiyor o sevapları alınacak oda cehenneme gidecek benim demek istediğim namazınızı kılın hak yemeyin zina yapmayın içki kumara bulaşmayın gerisini zaten Allah affeder demek istediğim büyük günahları işlemeyin küçük günahlarınızı Allah zaten affederim diyor ama namaz yoksa baştan kaybediyorsunuz millet dinini bilmiyor şimdi millet atıp tutuyor işte iyi biriydi falan filan gavurlarda da iyi insanlar var ama iman yoksa o iyiliğide kurtarmaz onu zaten gerçek manada inanan müslüman namazını kılar zekatını verir faize bulaşmaz hak yemez yalan söylemez olay bu kadar basit neyin kafasındasınız ben anlamadım

5
1
yanıtYanıtla
ADSIZ:

Götürün adamı yerine gömün boş boş konuşup duruyorsunuz yav bunlar hangi milletten garip garip cenaze törenleri Allah sizleri ıslah eylesin zavallı yaratıklar. Ölen sanatçınında toprağı bol olsun.

4
1
yanıtYanıtla
adalet:

Allah rahmet eylesin adamin hasiydi ??

3
2
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

2 GÜNDÜR CENAZESİNİ Bİ ORAYA Bİ BURAYA TAŞIYOR ETRAFINDA AĞITLAR DÖKÜYORSUNUZ ÖLÜYE BİLE ZULM EDİYORSUNUZ. EMİR HAK VAKİİ OLMUŞ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞ NİYE YERLERE YATMA ÜSTÜNÜ BAŞINI YIRTMA DERECESİNDE AĞITLAR YAKIYORSUNUZ Kİ 2 GÜNDÜR Bİ ORADA Bİ BURADA ANMA HAKKINDA KONUŞMA YAPIYORSUNUZ

2
3
yanıtYanıtla
DAVUTTTTT:

birde rahmet okusaydın bari. . boş ve büyük yazdın nafile. . her haberin altına da varsın boş kavun gibi

yanıt0
yanıt1
KAMİL:

Allah rahmet eylesin

3
1
yanıtYanıtla
corci:

Dürbünlü denen vasıfsız birazdan damlar, merhumun imanını sorgular.

1
2
yanıtYanıtla
Doktor:

Corci,dürbünlü Senin canını fena acıtmış sanırım.

yanıt2
yanıt1
TANER:

Kimsenin , kimsenin imanını sorgulaması diye bir şey yoktur.Kim dünyada ömrünü ne ile geçirdiyse Ahirete de onun karşılığını görür.

yanıt1
yanıt1
BEDRİ:

Ne mutlu gafletten uyanıp bu cenazelerden ders alanlara.

yanıt1
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title