Haberler

Antalya'da siyanür şüpheli ölümde baba ve çocukların cesedi el ele bulundu

Güncelleme:

Antalya'nın Uncalı mahallesinde bir binada 4 kişilik ailenin ölü bulunmasında yürek dağlayan bir detay gün yüzüne çıktı. İhbar üzerine daireye giren polis ekipleri, salonda baba ve 2 çocuğunun el ele cansız bedenlerini buldu.

Antalya'da Uncalı mahallesinde bir apartmanın 8. katında yaşayan dört kişi ölü olarak bulundu. Evdeki cesetlerin Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek'e (38) ile çocukları Ceren Şimşek (9) ve Ali Çınar Şimşek'e (5) ait olduğu tespit edildi. Şimşek ailesinin siyanür nedeniyle öldükleri ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili yürek dağlayan bir detay gün yüzüne çıktı. İhbar üzerine daireye giren polis ekipleri, baba Selim Şimşek ve evlatları Ceren Şimşek ile Ali Çınar Şimşek'i salonda el ele buldu.

Olay, bugün saat 02.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 1315 Sokak Talip Yörükoğlu Apartmanı'nda meydana geldi. Şimşek ailesinden haber alamayan bir yakını, dün saat 20.00 sıralarında eve geldi. Zile basan yakını, kapının açılmaması üzerine geri döndü. Gece yarısı yeniden eve gelen aynı kişi, yine kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Cumhuriyet savcısının talimatıyla kapıyı çilingir yardımıyla açtı.

BABA VE ÇOCUKLARI EL ELE

Eve giren polis ekipleri, salonda Selim Şimşek ve çocukları Ceren ile Ali Çınar'ın ele ele cansız bedenlerini buldu. Evin diğer bölümlerini de kontrol eden polis, banyoda da anne Sultan Şimşek'in cesedini buldu.

Antalya'da siyanür şüpheli ölümde baba ve çocukların cesedi el ele bulunduAli Çınar Şimşek ve Ceren Şimşek

AFYONKARAHİSAR'DAN ÖZEL EKİP GELECEK

İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)ekipleri özel kıyafetler giyerek binada ve çevresinde inceleme başlattı. Dairede siyanür bulunup bulunmadığının tespiti için Afyonkarahisar'dan Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekibi talep edildi.

EVDE MEKTUP BULUNDU

Eve sabah saatlerinde bir kargo geldiği belirtirken, polis evde yaptığı incelemede, Selim Şimşek'in bıraktığı bir mektup buldu.

EVE KARGO GELDİ İDDİASI

Bina sakinlerinden Mehmet Var, "Saat 03.00 sıralarında kapıcı kapıyı çaldı. 8'inci katta bir ailenin cansız bedenlerinin bulunduğunu söyledi. Polis binayı boşalttı. Komşumuzu çok tanımıyorum" dedi.

Diğer bir bina sakini Serkan Abacı ise "Gürültü üzerine uyandım. Kapıyı açıp çıkınca apartman görevlisi 8'inci kattaki bir dairede 4 kişilik ailenin cansız bedenleri bulunduğunu, siyanürden zehirlenmiş olabileceğini söyledi. Ailenin cesetlerinin bulunduğunu belirtti. Bunun üzerine apartmanı tahliye ediyoruz dediler. Bir tane kedim var. Onu alıp çıktım. Aileyi tanımıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

FERHAT BEY:

Ekonomi son yüz yılın en üst seviyesinde ya . . . İnsanlar zenginlikten intihar ediyor . . Berat bakan a duyurun bakalım ne diyecek

41
1
yanıtYanıtla
golovkin:

Ferhat bey enflasyon düşüyor ekonomi patladı asgari ücretli 4000 üstünde yumurta alıyormuş millet toklukdan obez olmuş marketlerde pazarlarda mal kalmamış siz Beraat albayraka laf atıyorsunuz ayıp ama canım 2020 yılında sıfır enflasyon olucak ne güzel ekonomimiz var konkortoda uygulayan şirketler zevk olsun diye yapıyormuş hem avrupa bizi kıskanıyorya hep bundan kıskanıyor keratalar.........

yanıt1
yanıt1
ACI GERÇEK:

BUNLARA SEBEP OLANLARIN ÇANAK TUTANLARIN BU HALE GETİRENLERİN ALLAH BİN BELASINI VERSİN

20
2
yanıtYanıtla
agca:

bakın arkadaslar bızler sadece haber olrak okuyoruz bu ulkede gecmın sıktıntısndan ınsalr cocukalrını ölduryorlar koskoca 80 mılyonluk ulke bır mılyon zengıne calıyor castgı gıbıde ınsların hepsı ac cerezıs ve persan ınsalrar sereflı onurlu ınlarımız kıseye ben acım dıyemıyor ama kenılerını ve cocukalrını ölduyor ulkemızde ayle kavramını yıktıalr kadın kocasını takmıyor admam yılarca casmıs dıdınmış kadın gıtmış baskayıyla bakın bunlar gercek ama cok acı kımse demıyorkı ya bızım

17
2
yanıtYanıtla
İSİMSİZ:

ÇOK ACI ÇOKK

16
2
yanıtYanıtla
golovkin:

Allahım yarabbim neler oluyor bizlere evet sorunlar çok dertler çok ama unutmayalım yokluklarda gördük biz ben unutmam annem bizi yıllarca otla çöple büyüttü ama o zaman bu zaman değil biliyorum maddiyat yoktu ama maneviyat vardı.sımsıkı sarılırdık birbirimize komşu demek akraba kardeş demekti bakın haberde komşular komşularını tanımıyor işte bizi öldüren bu saygı,sevgi,dostluk yok yani maddiyatın maneviyatı yendiği zamanlar bunlar........

13
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Neden araştırılmıyor ??? Çok mu zor ?? bu ülkede açlık sınırı yoksulluk sınırı anketı çıkarıp haber yaparken her veriyi dört dörtlük verirken bu kişileri tespit edip evlerine gitmek ailenin psikoloji seviyesini ölçmek bir ihtiyaçları var mı yok mu tespit etmek çalışmıyorsa işi yoksa evin babasına annesine iş sağlamak onları bu son noktaya getirmekten vazgeçirmek çok mu zor ???? Neden ya neden ??? Devletimiz bu konuda niye bir organize yapamıyor ??

9
2
yanıtYanıtla
Seren canj:

Bu olaylar batıda olsaydı bir çok bakan istifa derlerdi gerçi bizdekiler direk muhalefetı sorumlu tutup milleti buna inandırıp millete kin nefret tohumları ekerler

9
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Oturup hüngür hüngür ağlıyacağım şimdi, bu acıya yürek dayanmaz. . .

7
1
yanıtYanıtla
Y. Necati Budak:

İnsanların psikolojikleri iyice bozuldu. Kimi topluca ailecek intihar ediyor. İnsanlar artık bunalıyor. Büyük şehirlerde yaşamak çok zor. Birde uzun işşiz kaldın mı. Kimse yüzüne bakmaz. Aynı apartmanda yaşıyorlar ama insanların birbirlerinden haberi yok. İnanın belli bir düşük maaşla ev geçindirmek zor. Çareyi intiharda buluyorlar. Eleştirmek kolay, ama inanın düşenin dostu yok. Her şey para olmuş. Şu ölümlü dünyada bile parasız bir şey olmuyor.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title