Haberler

Antalya Can Akbel Ustalar Sınıfında

Güncelleme:

Antalya'daki Ustalar Sınıfı'nın konuğu Can Akbel, öğrencilerle bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 4'üncü Antalya Televizyon Ödülleri'nin 'Ustalar Sınıfı' programı kapsamında deneyimli haber spikeri ve aynı zamanda bu yılki yarışmanın 'Onur Ödülü' sahibi Can Akbel, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Can Akbel, üniversitenin konferans salonunda düzenlenen panelde kamuoyunun verili bir durum olmadığını, söylemlerle inşa edilen ve zaman içinde toplumun egemen görüşünü temsil eden bir yapı olduğuna dikkat çekti.

Akbel, bu noktada gelecekte birbirinden farklı basın yayın kuruluşlarında çalışacak iletişim öğrencilerine Amentümüz objektiflik olmalıdır. Devasa büyük yayın kuruluşları içinde etten kemikten insanlar çalışıyor. İdeal bir yayın kuruluşu canlı bir organizma gibi olmalıdır. BBC'de insanlar değişir ama yayın politikası değişmez diye seslendi. 1968 yılında deneme yayına başlayan TRT'de redaktör ve spiker olarak çalışan ve bir dönemin 'Güne Bakış' programıyla tanınan Akbel, panelde uzun meslek yaşamından detayları öğrencilerle paylaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Can Akbel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title