Haberler

'Anadolu Isuzu A.Ş'de Örnek İş Birliği

Güncelleme:

Anadolu Isuzu A.Ş., Okul - Sanayi İşbirliği İstanbul Modeli kapsamında , Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı'na kurduğu Oto Boya Atölyesi yapılan törenle hizmete girdi.

Anadolu Isuzu A.Ş. , Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden örnek iş birliği

Törene Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Serkan Gür, Anadolu Isuzu A.Ş. Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bilal Yılmaz, Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hocaları ve öğrencileri katıldı. Anadolu Isuzu A.Ş. Genel Müdürü Tuğrul Arıkan okuyucularımız için yaptığı özel açıklamalarda bu tip projelere devam edeceklerini kaydetti.

Anadolu Isuzu A.Ş. , Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden örnek iş birliği

Anadolu Isuzu A.Ş., Okul - Sanayi İşbirliği İstanbul Modeli kapsamında , Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı'na kurduğu Oto Boya Atölyesi yapılan törenle hizmete girdi. Törene Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Serkan Gür, Anadolu Isuzu A.Ş. Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bilal Yılmaz, Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hocaları ve öğrencileri katıldı. Anadolu Isuzu A.Ş. Genel Müdürü Tuğrul Arıkan okuyucularımız için yaptığı özel açıklamalarda bu tip projelere devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necip Çakmak İstanbul Maltepe Isuzu Otomobil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title