Haberler

Özgecan'ın Katilini Vuran Zanlı, Cezaevine Silahı, Kadın Karşılığında Sokmuş

Güncelleme:

Özgecan Arslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'i öldüren zanlının, infaz koruma memuru ile mekan ve kadın karşılığında anlaştığı ortaya çıktı.

Özgecan Arslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu sürerken cinayetle ilgili detaylar da ortaya çıktı. Katil zanlısı Gültekin Alan'ın aynı koğuşta kaldığı hükümlü Hüsamettin Bağlar ile anlaşma yaptığı, bu çerçevede Bağlar'ın eşi Gamze'nin olayda kullanılan tabancayı vücuduna gizleyerek cezaevine girdiği, infaz koruma memuru Hacı Ahmet Özdoğan'ın da yardım ettiği belirtildi.

EVRAKLARLA KANDIRIP KAPIYA ÇAĞIRMIŞ

Olay günü Gültekin Alan ile Adana Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreter vekili Ferhat Yüksel'in birlikte spora götürüldüğü, Yüksel'in önde giderek infaz koruma memurunu oyaladığı, bu sırada katil zanlısı Alan'ın aynı koridorda kapısı bulunan Ahmet Suphi ile babası Necmittin Altındöken'in koğuşuna gittiği, mazgalların altından evrak fotokopisi uzatıp seslenerek kapıya gelen Ahmet Suphi'yi ardından da arkasındaki babasına ateş ettiği belirlendi.

İNFAZ KORUMA MEMURU 'KADIN' KARŞILIĞINDA İKNA OLMUŞ

Silahın cezaevine sokulmasına yardımcı olan infaz koruma memuru Hacı Ahmet Özdoğan'ın, cinayetten 2 gün önce de 9 Nisan'dan itibaren 6 ay süreyle ücretsiz izin aldığı anlaşıldı.
Açığa alınan Hacı Ahmet Özdoğan'ın katil zanlısı Gültekin Alan'ın Tokat'ta işlettiği gazino ve eğlence yerlerine gittiği, Adana'da da onun aracılığıyla göl kenarında bir restoran işletmeye başladığı saptandı.

MEKAN VE KADIN KARŞILIĞI SİLAH GELMİŞ

Yine Gültekin Alan'ın, Tokat'tan infaz koruma memuru Hacı Ahmet Özdoğan'ın işlettiği mekan için kadın temin ettiği, bunların karşılığında da silahın ceza infaz kurumunda hükümlü bulunan Gültekin Alan'a teslim edilmesini sağladığı ortaya çıktı.



SORGULARI SÜRÜYOR

'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, nitelikli yağma, kasten öldürme' gibi suçlardan hükümlü Gültekin Alan'ın, aynı cezaevinde 'Silahlı çete kurmak' suçundan hükümlü olan Ahmet Tekin Baykal ile yakın ilişki içinde olduğu kaydedilirken, Ferhat Yüksel'in de katil zanlısı Gültekin Alan'ın emanet para hesabına para yatırdığı iddialarının araştırıldığı belirtildi.

Katil zanlısı Gültekin Alan ile ona yardım ettiği ileri sürülen Ahmet Tekin Baykal, Ferhat Yüksel, infaz koruma memuru Hacı Ahmet Özdoğan, hükümlü Hüsamettin Bağlar ile eşi Gamze Bağlar'ın sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Suphi Altındöken Ahmet Özdoğan Ahmet Suphi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500

Yorumlar (25)

akp:

ADALETİ KALDIRMA PARTİSİ

27
13
yanıtYanıtla
alii:

sen hadepee git seni o temizler. . beraber adalet sağlarsınız

yanıt2
yanıt0
cındo:

kadın satanlar kadın intikamını alıyor ne günlere kaldık. . .

21
1
yanıtYanıtla
xxxx:

satamadığı kadınlar için intikam almıştır herkesin bi çıkarı var

yanıt7
yanıt1
MMOM:

Müslüman, içinden günde 5. 000 Fil Suresini oku, huzura er. Allah (C. C. ) okuyanı her türlü sıkıntıdan korur, ahlakını güzelleştirir.

6
7
yanıtYanıtla
kafayı düzelt:

123 Allah sana iş değil ama akıl vermiş güç vermiş. . . . sen Allah katını iş bulma kurumu mu sandın. .

yanıt3
yanıt1
KONYASPOR:

İşte devlet olarak insanları bunu yapmaya mecbur bırakma o adamın ölmesi lazımdı bir şekilde öldü. Getir kardeşim idamı tekrar sallandıracak adam çok sallandırın hepsini, ha arada bizde gideriz diye korkuyorsunuz korkmayın koyun cok bu ulkede size bişey olmaz şivan perverle halay devam. .

6
6
yanıtYanıtla
ZZZTTT:

İDAM OLMAYINCA BULDUĞUNUZ HER HIYARA TUZ LA KOŞACAKMISINIZ KONYALI

yanıt3
yanıt1
AMAANN:

DİNİN ZAYIF OLDUĞU -VİCDANIN SUSTUĞU BİR YERDE İDAM GELSE NE YAZAR. . KALPLERİN BEKÇİSİ ALLAH KORKUSU

yanıt11
yanıt0
derdo:

eğer böyle adaleti tesis etmeye çalışıyorlarsa ceza evinde ne işleri var bunların bunlar katilden öte cani ruhlu canavardırlar izmir tokat bu pislikleri iyi bilir. . .

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title