Haberler

38. İstanbul Maratonu'na Doğru

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD), "Yol arkadaşım olur musun?" sloganıyla Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na yer alacak.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD), "Yol arkadaşım olur musun?" sloganıyla Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na yer alacak.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, bu yıl 13 Kasım'da düzenlenen maratonda, TOFD gönül elçisi Ebru Şallı, oyuncu Burcu Kara, Ayşe Tolga ve Banu Noyan gibi ünlü isimler de iyilik peşinde koşmak için yerlerini alacak.

Maratonda, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da TOFD için koşarak bağış toplayacak.

Katılımcılar, maratonda omurilik felcine dikkati çekecek. Bu koşudan elde edilen gelirle Türkiye'nin 81 ilinde ihtiyacı olan engelli vatandaşlara, evlerinden dışarı çıkabilmeleri ve ihtiyaçlarını giderebilmeleri için akülü tekerlekli sandalye dağıtılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Burcu Kara Ebru Şallı İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title