Haberler

    24 Haziran Seçimi Türkiye İçin Önemli

    24 Haziran seçiminin önemine değinen Ercan Karakaş, şunları söyledi: "Bu seçim önemli neden mi? ya tek adam yönetiminde otoriter bir yönetime gireceğiz yada demokratik bir ortamda, Atatürkçü bir çizgide bir siyasi yaşam süreceğiz.

    24 Haziran seçiminin önemine değinen Ercan Karakaş, şunları söyledi: "Bu seçim önemli neden mi? ya tek adam yönetiminde otoriter bir yönetime gireceğiz yada demokratik bir ortamda, Atatürkçü bir çizgide bir siyasi yaşam süreceğiz. Çünkü, cumhuriyet döneminde edindiğimiz tüm değerleri sattılar ve geleceğimizi borçlandırıyorlar. Muharrem İnce'nin adaylığı bence tam isabet. Daha şimdiden birçok tabuları yıktı. Seçimde HDP barajı aşar ve bu iş ikinci turda çözülür. Bugünkü ölçümlere göre 600 milletvekilinin çoğunu muhalefet ittifakı alacak gibi görünüyor. 17 yıl yeter. Vakit tamam. Cumhuriyet değerlerinin yeniden rayına oturması gerekiyor. Şimdi sıra bizde."

    Toplantıya katılan kalabalık izleyici grubu, konuşmacılara çeşitli sorular sordu.

    HERKESİ SANDIĞA ÇAĞIRDI

    Toplantıda söz alan diğer konuşmacılardan siyaset bilimcisi Ahmet Naz, "Siyasal yaşamın n önemli konumu siyasal iletişim yapabilmektir" derken; HDF Genel başkanı Necip Şahin, CHP'nin bu seçim için çok iyi bir strateji izlediğini belirtti. Münih Alevi Toplumu başkanı Ergin Karakoç ise herkesin mutlaka sandık başına giderek oyunu mutlaka kullanması gerekir diyerek seçimin önemine değindi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Halkların Demokratik Partisi Muharrem İnce Ercan Karakaş Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title