Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Eleşkirt ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

Eleşkirt ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk ev sahipliğinde şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek düzenlendi.

Kaymakam Öztürk, etkinlikte yaptığı konuşmada, her zaman şehit aileleri ve gazilerle bir arada olacaklarını dile getiren Öztürk, "Sizler bizi ailenizden biri olarak görün çünkü şehit ve gazilerimiz bizim başımızın tacıdır." dedi.

Türkiye olarak geçen yıl 15 Temmuz'da çok büyük bir badire atlattıklarını dile getiren Öztürk, şunları kaydettti:

"Geçen yıl bu zamanlarda büyük bir badirenin tam ucundan döndük, bir FETÖ belasıyla mücadele ettik. Allah bir daha bu belayı bu milletin başına getirmesin. Sizler ve şehit olan yakınlarınızda bunun gibi olaylarda mücadele etti. Bu vatanı gelecek nesillerimiz için kurtardı. Bizler bunun bilincindeyiz. Ne zaman ne sıkıntınız olursa olsun kapımız sonuna kadar hepinize açıktır."

Yemekte, İlçe Müftü Vekili Sait Yıldız tarafından şehitler için dua edildi.

Etkinliğe, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Eleşkirt Cumhuriyet Savcısı Samet Yelis, Yücekapı Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan ile askeri erkan ve kurum müdürleri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Öztürk Eleşkirt Politika Güncel Haberler

title