Haberler

Gümüşhane'den Kısa Kısa

Gümüşhane Üniversitesince düzenlenen yarışmaların ödül töreni yapıldı.

Gümüşhane Üniversitesince düzenlenen yarışmaların ödül töreni yapıldı.

Edebiyat Fakültesi ile Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen iki yarışmanın ödül töreni, Mühendislik Fakültesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Törene, Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin Vatandaş ve Prof. Dr. Muhsin Kalkışım, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Erginli, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Günaydın, yaptığı konuşmada, bilgiye ve hayal etmeye dayalı yarışmaları çok önemsediklerini söyledi.

Hayal gücünün bilgiden daha önemli olduğunu vurgulayan Günaydın, "Hayal ettiğimiz müddetçe varız ve hayallerimizi uygulamaya dönüştürdüğümüz zaman çok güzel ve değerli eserler ortaya çıkarabiliriz" dedi.

Günaydın, konuşmasının ardından, "3. Şiir ve Deneme Yarışması"nda, şiir kategorisi birincisi Canan Çolak'a ve deneme kategorisi birincisi Kağan Kılınç'a, "Tasarım Yarışması"nda "Organ Bağışı" konulu afiş kategorisi birincisi Ertuğrul Karahan ve "Klasik ve Modern" konulu iç mekan tasarımı kategorisi birincisi Ahmet Ağaç'a ödül verdi.

Dereceye giren eserlerin sergilendiği törende, bazı katılımcılar organ bağışında bulundu.

- Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı

Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı yapıldı.

Vali Yavuz Yücel başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Birlik Müdürü Zeynel Abidin Keleş, Encümen üyeleri Zülfikar Bal, Reşit Ayaz ve Mustafa Gürbüz katıldı.

Önceki oturumda alınan kararlarla ilgili çalışmaların ele alındığı toplantı, gelecek dönemde köylere yapılması planlanan üstyapı ve altyapı yatırımlarının görüşülmesinin ardından tamamlandı.

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği İhsan Günaydın Zafer Erginli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title