Haberler

Gümüşhane'de Yatırımlar Konuşuldu

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, "Bütün enerjimizle bütün birikimlerimizle hiçbir yatırımı, hiçbir hizmeti ötelemeden ve hiçbir kimseyi kayırmadan adaletli ve eşit bir şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz." dedi.

Vali Okay Memiş Başkanlığında, AK Parti Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş'ın katılımıyla kamu kurumları koordinasyon, işbirliği ve istişare toplantısı düzenlendi.

DSİ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de söz alarak kurumlarıyla ilgili kısa bilgiler aktardı ve acil çözülmesi gereken sorunlarını anlattı.

Vali Memiş, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Gümüşhane'nin kalkınmasına, gelişmesine yönelik stratejilerinin olduğunu belirtti.

Gümüşhane'nin gelişmesinde üç sacayağı bulunduğunu ifade eden Memiş, "Bunlardan biri turizm, ikincisi organik tarım ve hayvancılık, üçüncüsü ise madencilik. Kalkınma ve gelişme modelimiz bu üçayak üzerinedir." diye konuştu.

Memiş, Türkiye'nin en fazla organik süt üretiminin Kelkit'te yapıldığını kaydederek, şunları söyledi:

"Yine pestil ve kömede Türkiye'de bir markayız. Bütün enerjimizle bütün birikimlerimizle hiçbir yatırımı, hiçbir hizmeti ötelemeden ve hiçbir kimseyi kayırmadan adaletli bir şekilde, eşit bir şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Sayın Milletvekillerimizle, İl Genel Meclisimizle, muhtarlarımızla bir hedef koyduk. Allah nasip ederse en geç iki yıl içerisinde bütün köy yollarımızı asfaltlayacağız. Tabii ki kırsal kalkınmanın tek unsuru asfalt yapmak değil. İl Özel İdaresi imkanlarımız kısıtlı. Ben buradan sayın milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bize Ankara'dan aktardıkları kaynaklarla Gümüşhane'mize yardımcı oluyorlar."

Milletvekili Akgül ise toplantının amacının güzel bir akıl oluşturmak olduğunu belirterek, "Çok şükür bugün siyasi partilerimizin temsilcileriyle belediye başkanlarımızla bir aradayız. Bizim amacımız bu kente hizmetse bu kentte herkesle beraber hiçbir ayrımı gözetmeksizin hizmettir. 15 Temmuz akşamı bütün siyasi partilerimizle mezhep ayrımı yapmadan, bütün mezhep unsurlarımızla 79 milyon vatandaşımız sokağa dökülerek bu ülkenin işgaline engel oldu. Demek ki biz bütün sorunlarımızı aynı duyarlılıkla çözme gücüne, iradesine sahip olabiliriz. İnşallah bu toplantılar bundan sonra da belirli aralıklarla devam edecek." ifadesini kullandı.

Milletvekili Pektaş da milletvekilleriyle valisiyle belediye başkanlarıyla sivil toplum kuruluşlarıyla bütün siyasi partilerle güzel bir uyum içerisinde Gümüşhane'nin kalkınması için çalışacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Çimen, en büyük yatırımın 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra tüm ülke genelinde olduğu gibi Gümüşhane'de de sağlanan birlik ve beraberlik olduğunu ifade ederek, "Fethullahçı Terör Örgütü'ne bulaşanlar gereken cezalarını çekecekler." diye konuştu.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Köse, CHP İl Başkanı Bedri Ağaç ve MHP İl Başkanı Nadim Aydın'ın da söz aldığı toplantıda, kurum müdürleri sunum yaparak, yapılan, devam eden ve ihale aşamasındaki yatırımlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Emniyet Müdürü Orhan Kar, ikaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Akgül Okay Memiş Gümüşhane AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title