Haberler

Güleda Cankel'in ölümünün ardından emniyet ve sağlık görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı

Güncelleme:

Isparta'da üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in öldürülmesinin ardından Valilik kararıyla emniyet ve sağlık görevlileri hakkında ihmal iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı.

Isparta'da okuyan üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in eski sevgilisi tarafından öldürülmesi üzerine soruşturma başlatan Valilik, emniyet ve sağlık görevlileri hakkında ihmal iddiaları üzerine soruşturma başlattı. Cinayetin işlenmesinden bir gün önce Güleda ve katilinin yaşadığı tartışma üzerine emniyette ifade verdiği, katilin de Güleda'nın şikayetçi olmaması üzerine ifadenin ardından serbest bırakıldığı ortaya çıkmıştı.

Türkiye, 19 yaşında öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel'i konuşuyor. Cankel, saplantılı erkek arkadaşı tarafından boğazı sıkılarak ve kalbi bıçaklanarak öldürüldü. Katil cinayetin ardından emniyete giderek teslim oldu fakat yetkililerin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

CİNAYETTEN BİR GÜN ÖNCE KARAKOLA GİTTİLER

Mersin'den Isparta'ya gelerek Güleda ile aralarında tartışma çıkan katil Zafer P'nin verdiği ifadede çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin geldiğini; ancak Güleda'nın kendisinden şikayetçi olmadığını öne sürerken "Onu ambulansla hastaneye götürdüler. Benden şikayetçi olmadığı için birileri beni otogar civarında bıraktı. Para çektim, taksiyle hastaneye gittim sonra Güleda'yla beni karakola götürdüler. Güleda, şikayetçi olmadı. Onu polis aracıyla evine götürdüler. Beni de ifademin ardından bıraktılar. Ben de aparta gittim. Nasıl olduğunu sordum. Başının ağrıdığını, midesinin bulandığını söyleyince tekrar hastaneye götürdüm. Saat 05.00 sıralarında eve döndük, uyumuşuz. Saat 10.00 gibi kalktık. Kahvaltı yaparken Güleda, bana, 'Sen nasıl erkeksin? Bana saldırdın, beni dövdün' dedi. Bu sırada Osman, telefonla beni aradı. Konuşmak istediğini söyledi. Ben de Muğla'da olduğumu söyledim. Güleda'ya aralarında bir şey olup olmadığını sordum" dediği öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDIKTAN SONRA KIZI ÖLDÜRDÜ

Katil Zafer P, serbest bırakılmasının ardından gittikleri apartta 19 yaşındaki Güleda Cankel'in canına kıydı. Cinayetin detayları gün yüzüne çıktıktan sonra kamuoyunda katil ve maktule ile diyalog halinde olan polis ve sağlık personellerinin ihmali olduğu eleştirileri yankılandı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Güleda Cankel'in öldürülmesiyle ilgili, kamu görevlileri hakkında ihmal iddiaları üzerine valilik kararıyla idari soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

fatoş:

evet polis hiç ilgilenmiyor daha dalga geciyorlar biz kadınlar kime sığınacağız

6
18
yanıtYanıtla
adanalı:

riskli insanlardan uzak durun mesela aldanmayın dikkatli olun secici olun güzel çirkin fark etmez vicdanı olsun deyin ama siz yakışıklılıgına aldanıp parasına aldanırsanız olacakları düşünün. hanzo yok degil var tabi bu birazda sizin elinizde

yanıt1
yanıt1
..............:

KIZ ŞİKAYETÇİ OLMAMIŞ DAHA NE YAPSIN PEŞİNDEMİ DOLANSALARDI

15
5
yanıtYanıtla
zynp:

memurlar naapsın. kız 19 yaşında 5 senelik sevgiliymiş. şikeyetçi de olmamış. milletin de başını yakıyorsunuz.

8
2
yanıtYanıtla
CAN:

kız şikayet etmemiş olsa bile kıza fiziksel şiddet uygulamış. bunun hesabını sorabilirlerdi. kendi kızları gibi düşünüp katili korkutabilirlerdi.

5
3
yanıtYanıtla
GENÇKIZ:

ŞİMDİ BAKIYORUMDA 10-14 YAŞINDAKİ KIZLARINDA ERKEKLERİNDE BİLMEDİĞİ YOK. . MAŞALLAH. . .

6
1
yanıtYanıtla
adanalı:

oo sen ne diyorsun rahat 18 yaş altı kızlara ertesi gün hapları vermekten bıktım nerelere geldik bilmedikleri hiç bişey yok malesef

yanıt1
yanıt1
biktik:

iste buna curuk kanun derler. sikayetci olsun olmasin biri bir suc islerse cezasi incelenir ve cezasini ceker. kiz korkusundan sikayetci olmamistir, belkide gorevliler kizin sikayetci olup olmadigini o anda arastirmayi bile luzum gormemistir.

1
3
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

GÜNDEMİN KARIŞIKLIĞI İNSANLARIN DRAMI ACİZLİĞİ YOKSULLUK SAYFALARA SIĞMIYOR. BİTTİK !!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title