Haberler

Gonca Vuslateri Ameliyat Olacağını Böyle Duyurdu: Çenemi Kestirip Kafama Takacağım

Güncelleme:

Oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medyadan paylaştığı uzun bir metinle takipçilerine ameliyat olacağını duyurdu. Ünlü oyuncu, "Çenemi kestirip, kafama takacağım" diyerek esprili not yazmayı ihmal etmedi.

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, gün içerisinde bir operasyon geçireceğini söylerken bunun içeriğiyle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

"ÇENEMİ KESTİRİP KAFAMA TAKACAĞIM"

Konuyla ilgili espriler yapmaktan da geri durmayan Vuslateri şunları yazdı:

"Kafamda deli sorular. Uykudan önce bir iki bir şey yazayım dedim. Herkese yorum yapmaktan vakit bulamadım. Ne güzel, birileri bir şeyler çizmiş, diğeri dalgasını geçmiş, biri yapayalnız, diğeri bir fotoğraf sadece… Kitaplar gelmiş yepisyeni… Ben de bu fotoğrafı seçtim kendime. Masada oturmuş kafama da Ara Abi'nin #AraGüler şapkasını takmışım düşünüyorum. Öyle çok beğenilecek şeyler değil.

Yarın minnak bir operasyon var önümde. Sonra güzel işlerimiz için hızla toparlanma var. Çenemi kestirip, kafama takacağım. Biraz da aklımızdan geçenleri konuşalım diye…

Gonca Vuslateri Ameliyat Olacağını Böyle Duyurdu: Çenemi Kestirip Kafama Takacağım

"HİÇ KİMSE BİLMEYECEK Kİ NERELERE GİDİYORUM"

Şaka şaka, şuraya bir çiçek koyacak cinsten. Gonca Hanım neden her yere yorum yazar? Neden hep gülümser? Gonca bir 'gül'den fazlası mıdır? Bir daha şarkı söyleyecek midir? Kitap ne zamandı, Leica fotoğrafları ne zaman derken hayat dedi ki yavrum sen nereye böyle, bir selam vermeden" Yarın bir "Önce saglık" diyecegim. Bana kalsa operasyonu gözüm açık izlerim. İçimi benden iyi kim bilebilir?

Yine de anestezi alayım diyorum çünkü Gonca Hanım siz hiç uyumaz mısınız diyenlere cevap olsun! Bir çerçevenin içinde böyle şeylere dalıp gittim işte… Böyle şeyler oldu. Ne demiş usta; Hiç kimse bilmeyecek ki ben nerelere gidiyorum. Çünkü çamurlu bir yolda gidiyorum. Nirde bana beyaz güller. Ohh bu gece de ilgi odağınız ben olayım nelcek yeani"

Gonca Vuslateri Ameliyat Olacağını Böyle Duyurdu: Çenemi Kestirip Kafama Takacağım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gonca Vuslateri Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500

Yorumlar (19)

K.E.S:

Bu kızda çekicilik sıfır

19
4
yanıtYanıtla
Fırat:

İyi oyuncu ama

yanıt1
yanıt1
vvv:

evet karga yavrusua benziyor biraz ama her seyin bir alicisi vardir

yanıt1
yanıt1
Kes artık:

Kapa çeneni işe yaramaz konuşmalarla meşgul etme

6
6
yanıtYanıtla
Şule:

Cahil dangalak ve mal

5
7
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Demek kafası çalışmıyor ki çalışan tarafı oraya naklettirecek.

12
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Sünnette olsaydın...

10
0
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

beyin nakli şart

8
1
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

ahirete ne götürecek bu kadın.

6
2
yanıtYanıtla
Birgül Teyze:

künah götürecek hakkı dayı.

yanıt4
yanıt1
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title